Skip to main content

Het belang van een dak- of terrasoverkapping. We zullen een kort dagelijks voorbeeld geven. Binnenkort is het weer tijd om op uw terras te gaan zitten. Geniet van de eerste stralen van de zon en van de frisse lucht. Maar wat als er een plotselinge bui voorbijkomt en u snel alle spullen dient op te bergen? Om niet nat te worden en toch te kunnen blijven zitten, investeert u het beste in een goede overkapping voor uw terras. U zit altijd droog onder het dak en kunt in alle rust uw vrije tijd besteden. 

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor een overkapping

De keuze aan overkappingen is groot 

Steeds meer eigenaren van een huis kiezen voor een overkapping. U kunt ook kiezen uit verschillende overkappingen. Bent u op zoek naar een overkapping die aan al uw wensen kan voldoen, dan kunt u zich het beste door ons laten informeren over de diverse mogelijkheden. Hoeveel wilt u uitgeven aan de overkapping? Wat is de maat? Welk doek past het beste bij de stijl van uw huis? Welke constructie overweegt u en heeft u liever een schuin dak of een plat dak? 

Bij het kopen van een terrasoverkapping van uw keuze zult u enkele belangrijke knopen dienen door te hakken. Vraag een bezoek aan in de toonzaal om beter te kunnen vergelijken en een beter beeld te kunnen vormen. Voor uitgebreid advies over terrasoverkappingen kunt u ook steeds terecht bij ons. 

Ervaar zelf de troeven van een terrasoverkapping 

Aan de achterzijde van de woning plaatsen we vaak de overkapping waardoor er meer ruimte ontstaat. Omdat u huis groter wordt, zal dat zorgen voor extra comfort en plezier. Bij glaswanden en schuifwanden kunt u natuurlijk de ruimte onder de terrasoverkapping beschouwen als extra ruimte en zal het aantal vierkante meters oppervlak om te wonen toenemen. Zeer nuttig bij kleinere huizen die wat meer ruimte kunnen gebruiken. 

De meerwaarde van een overkapping zit hem niet alleen in meer comfort, maar door een terrasoverkapping is uw woning eveneens meer geld waard. 

Terrasoverkappingen met verschillende stijlen  

Wilt u het hele jaar door kunnen genieten van outdoor living? Dan is het belangrijk om te bepalen welke stijl het beste bij u past. Onze terrasoverkappingen hebben allemaal hun eigen stijl. Van een eerder klassiek uiterlijk tot een modern design, van stoer tot een verfijndere constructie. 

Terrasoverkappingen met namen als:

hebben allemaal verschillende kenmerken. 

Ook kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden om verder uit te breiden, zoals: 

Aan de binnen- of buitenkant van de diverse terrasoverkappingen

Daarnaast kunt u bij terrasoverkappingen ook kiezen voor glazen dakpanelen of polycarbonaat dakpanelen. De Arezzo en Rapallo lamellendaken zijn heel bijzonder. Met dit type overkapping en de geïntegreerde lamellen kunt u de schaduw zelf afstellen en hinderlijk licht van de zon naar eigen wens vermijden. 

Op maat gemaakte hoogwaardige overkappingen 

Al onze terrasoverkappingen meten we nauwkeurig op. In de praktijk betekent dit dat uw terrasoverkapping perfect past bij uw persoonlijke situatie. 

Omdat we zeer zeker zijn van onze hoge kwaliteit, geven we u 5 jaar garantie op terrasoverkappingen. Daarnaast voldoen al onze terrasoverkappingen aan de Europese normering op het gebied van veiligheid en kwaliteit. We hopen gewoon dat u zo lang mogelijk kunt blijven genieten van uw zonwering

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor een overkapping!
Onze realisaties bekijken? Volg ons nu ook op Facebook!

Vorig bericht Volgend bericht