Skip to main content

Windschermen

Het woord zegt het zelf, met de windschermen van Verano kan je een deel of je volledige terras afschermen van de wind. De windschermen vergroten het comfort zodat je vroeger en later op het jaar nog kan genieten van je terras. De glazen windschermen laten het zonnetje door en houden de wind tegen. Langer genieten van het buitenleven dankzij onze windschermen.

Types windschermen

Voor onze windschermen hebben we een samenwerking met het kwaliteitsmerk Verano. Er worden hoogwaardige producten gebruikt bij de fabricatie van windschermen. Er is eveneens een garantie op de windschermen van 5 jaar.

V730 Biarritz windscherm

Dit type windscherm is een veelzijdig product en in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Je kan kiezen voor grote glaspartijen, tussenstijlen, melkglas of volkern platen voor het opspattend water.
Je kan de windschermen zowel in lijn als in een rechte hoek positioneren. Zo baken je jouw volledige terras af. De maxime breedte van het windscherm is 3000 mm en de hoogte is 2500 mm.

Biarritz windscherm

V745 Lüderitz windscherm

Dit is een variant van het V730 Biarritz windscherm. Het voordeel van deze windschermen is dat er een gemotoriseerd uitschuifbaar deel is voorzien. Je kunt deze naar binnen schuiven om zo een vrij zicht naar je tuin of dergelijke te creëren. Bij hevige wind kun je het windscherm terug openschuiven om zo een hogere schutting te creëren.
De bediening van het windscherm gebeurt elektronisch d.m.v. een afstandsbediening of zelfs via de smarthome applicatie van Somfy. De maxime breedte van dit windscherm is 3000 mm en de hoogte is 2500 mm.

Luderitz windscherm

V744 Tofino windscherm

Het Tofino windscherm is slank geprofileerd. Jouw terras wordt meteen windvrij gemaakt, maar je behoudt toch het zicht van je tuin. De bediening van het windscherm is zeer gemakkelijk. Je dient enkel wat te duwen op het bovenprofiel van het windscherm. De Tofino windschermen zijn verkrijgbaar in wit en antraciet. De maximale breedte van dit windscherm is 2000 mm en de hoogte is eveneens 2000 mm.

Tofino windscherm

Schuttingen

De aluminium schuttingen van Verano bieden de ideale oplossing als tuinafscheiding. Zo kunnen jij, je familie en vrienden altijd genieten van de privacy die deze schuttingen bieden. Door hun fraai en strak design verkrijg je ook nog eens een ultra moderne tuin. Schuttingen bieden een uitstekend alternatief voor een windscherm.
Je kan zelf het design, de uitvoering en het frame kiezen van de schutting. De schuttingen zijn ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk, extra stevig en hebben een lange levensduur. Ideaal dus om je tuin af te werken zoals je het zelf altijd hebt gewenst.

Types schuttingen

Voor onze schuttingen hebben we eveneens een samenwerking met het kwaliteitsmerk Verano. Er worden hoogwaardige producten gebruikt bij de fabricatie van schuttingen. Er is eveneens een garantie op de schuttingen van 5 jaar.

V720 Tarifa schutting

De Tarifa is een volle aluminium schutting met aan 1 zijde een gladde plankenwand. Aan de andere zijde is deze schutting uitgevoerd in een reliëfvorm. De schuttingen zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren met maximum afmetingen van 2000 mm breed en 2125 mm hoog. Rechtlijnig of in hoek te positioneren, zowel op bestaande terrassen als in losse grond d. m.v. betonpoeren en inground staanders.

Tarifa schutting

V750 Martinique schutting

Verano heeft met deze schutting een heel eigen product ontworpen met een ongelofelijk fraai design.

De schuttingen zijn ook weer te verkrijgen in verschillende uitvoeringen.

  • Vaste plankenschermen
  • Beweegbare lamelvulling
  • Glasvullingen - melkglas of helder

Deze schuttingen zijn een absolute eye-catcher om jouw tuin te voorzien van de nodige privacy.

Martinique schutting

Voordelen windschermen en schuttingen 

  • Niet enkel in de zomer op jouw terras maar ook in het voorjaar en najaar 

  • Door een goede coating hebben windschermen niet veel onderhoud nodig 

  • Windschermen en schuttingen zijn sterk en kunnen tegen een stootje 

  • Diverse toepassingen 

  • Relatief goedkoop en simpele plaatsing 

Waar plaatsen wij windschermen?

Een windscherm kopen regio Brusselse rand

Windschermen kopen regio Antwerpen

Een windscherm kopen regio Vlaams-Brabant

Windschermen kopen regio Oost-Vlaanderen

Kenmerken

5 jaar garantie op windschermen :

Ja

Duurzaam aluminium :

Ja

Maximale breedte windscherm :

3 meter

Maximale hoogte windscherm :

2,5 meter

Vulling windscherm :

Glas of gehard glas

Populaire kleuren :

Zilver, ivoor, bruin of antraciet

Maximale breedte schutting :

2 meter

Maximale hoogte schutting :

2,2 meter

References

Vrijblijvende offerte

Snel en eenvoudig jouw offerte aanvragen in 15 seconden.

Testimonial

We hadden dringend windschermen nodig omdat het buitenzitten echt niet meer aangenaam was en Zonbreker is ons vakkundig te hulp geschoten. Aangenaam contact en vlotte service, doe zo verder Bert en Anthony. Complimenten ook aan het plaatsingsteam.