Skip to main content

Vrijstaande zonweringen

Vrijstaande terrasschermen zijn producten die helemaal zelfdragend zijn. Wil je een specifieke plaats op je terras of in je tuin overdekken dan kan dit zeker met de V805 - Cortona en de V802 - Viareggio.

Cortona vrijstaande zonwering

De Cortona is een architecturaal hoogstandje die je tuin tot één geheel maakt. We kunnen deze zowel vrijstaand als ook tegen de gevel monteren. De Cortona straalt door zijn prachtig design ook pure klasse uit. De terrasoverkapping is gemaakt van hoogwaardige aluminium onderdelen en is uitgerust met zowel een horizontaal als een verticaal doek.

Door zijn uniek design beschermt de Cortona je ook tegen een lage zon en garandeert het afvoer van het water dankzij een speciaal ontwikkeld systeem. Als je een groot terras hebt, dan kan je er ook voor kiezen om meerdere overkappingen aan elkaar te koppelen.

Viareggio vrijstaande zonwering

De Viarregio is een vrijstaande terrasoverkapping in aluminium. Doordat de constructie verankerd is in de grond, is de Viareggio buitenzonwering ook extra solide. Het doekoppervlak kan tot 36 vierkante meter bedragen. Hierdoor kan je tijdens warme dagen in de zomer eveneens genieten van een groot stuk schaduw die ook meteen de nodige verfrissing biedt.

Voordelen vrijstaande overkappingen

  • Een overkapping weert de zon en houdt ook uv-stralen tegen.
  • Overkappingen hoeven niet zo veel onderhoud.
  • Met een overkapping geniet je ook in de lente en de herfst van jouw terras en tuin.
  • Feestjes met familie en natuurlijk ook met vrienden zullen extra sfeer met zich meebrengen.
  • Een vrijstaande zonwering vormt een echte meerwaarde voor jouw huis. Je zal uw buren wellicht een beetje jaloers maken.
  • Als je een overkapping plaatst, dan vergroot je jouw bewoonbare ruimte. In de winter kun je deze ruimte eveneens gebruiken als stockageruimte.

DoekenDoeken

Verano heeft een eigen Trend collectie, daarmee speelt de leverancier ook in op de hipste kleuren van het jaar. Deze doeken zijn standaard ook behandeld met een water afstotende coating.

Bedieningbediening

Deze overkapping kan je zowel bedienen met een zender als met een applicatie. Twijfel je of je scherm nog open staat en je bent helaas ook niet thuis?

Check dan de Somfy applicatie en bedien het scherm ook vanop op afstand.

Montagesituatie

Losstaand op je terras of in de tuin, de vrijstaande zonwering maken we dan enkel in de grond vast. De Cortona kunnen we ook aan de gevel bevestigen.

Waar plaatsen wij een vrijstaande zonwering?regio zonbreker

Zonbreker werkt in een grote straal van 35 kilometer rond Willebroek. Zo kunnen wij een groot deel van de provincies Antwerpen, Brussel, Oost-Vlaanderen en ook Vlaams-Brabant voorzien van zonwering.

Hieronder vind je alvast een overzicht van alle steden waar wij werken. Staat jouw stad of gemeente er toch niet tussen? Geen probleem, geef ons dan zeker een seintje en we bekijken vervolgens wat er mogelijk is.

Een vrijstaande zonwering laten plaatsen regio Brusselse rand

Vrijstaande zonweringen regio Antwerpen

Een vrijstaande zonwering laten plaatsen regio Vlaams-Brabant

Vrijstaande zonweringen regio Oost-Vlaanderen

Kenmerken

Warmtewerend :

Ja

Verduisterend :

Nee

Windvast :

Ja

Esthetische vormgeving :

Ja

Smart Home mogelijk? :

Ja

Isolerend :

Nee

5 jaar garantie? :

Ja

Insectenwerend :

Nee

References

Vrijblijvende offerte

Snel en eenvoudig jouw offerte aanvragen in 15 seconden.