Skip to main content

Vrijstaande zonweringen

Vrijstaande terrasschermen zijn producten die helemaal zelfdragend zijn. Wil je een specifieke plaats op je terras of in je tuin overdekken dan kan dit zeker met de V805 - Cortona en de V802 - Viareggio.

Cortona vrijstaande zonwering

De Cortona is een architecturaal hoogstandje die je tuin tot één geheel maakt. Hij kan zowel vrijstaand als tegen de gevel worden gemonteerd. De Cortona straalt door zijn prachtig design pure klasse uit. De terrasoverkapping is gemaakt van hoogwaardige aluminium onderdelen en is uitgerust met een horizontaal en verticaal doek.

Door zijn uniek design beschermt de Cortona je ook tegen een laagstaande zon en garandeert het waterafvoer dankzij een speciaal ontwikkeld systeem. Als je een groot terras hebt kan je er ook voor kiezen om meerdere overkappingen aan elkaar te koppelen.

Viareggio vrijstaande zonwering

De Viarregio is een vrijstaande terrasoverkapping in aluminium. Doordat de draagconstructie verankerd is in de grond, is de Viareggio buitenzonwering extra solide. Het doekoppervlak kan tot 36 m² bedragen. Hierdoor kan je tijdens warme zomerdagen genieten van een groot stuk schaduw die meteen de nodige verfrissing biedt.

Doeken

Verano heeft een eigen Trend-color collectie, daarmee speelt de leverancier in op de hipste kleuren van dat jaar. Deze doeken zijn standaard behandeld met een waterafstotende coating.

Bediening

Deze overkapping kan je gerust bedienen met een zender of App. Twijfel je of je scherm nog open staat en je bent niet thuis? Check de Somfy App en bedien het scherm van op een afstand.

Montagesituatie

Losstaand op je terras of in de tuin, de vrijstaande zonwering wordt dan enkel in de grond verankerd. De Cortona kan ook in de gevel bevestigd worden.

Waar plaatsen wij een vrijstaande zonwering?

Een vrijstaande zonwering laten plaatsen regio Brusselse rand

Vrijstaande zonweringen regio Antwerpen

Een vrijstaande zonwering laten plaatsen regio Vlaams-Brabant

Vrijstaande zonweringen regio Oost-Vlaanderen

Kenmerken

Warmtewerend :

Ja

Verduisterend :

Nee

Windvast :

Ja

Esthetische vormgeving :

Ja

Smart Home mogelijk? :

Ja

Isolerend :

Nee

5 jaar garantie? :

Ja

Insectenwerend :

Nee

References

Vrijblijvende offerte

Snel en eenvoudig jouw offerte aanvragen in 15 seconden.