Skip to main content

Verandazonweringen

Heerlijk koel in de zomer: zonwerende doeken van hoge kwaliteit voorkomen het opwarmen van je veranda of overkapping.

Een verandazonwering is zo goed als onontbeerlijk op het dak van je veranda of terrasoverkapping. Had je hier niet direct aan gedacht bij de plaatsing ervan, of liet het budget het niet toe? Het is trouwens nooit te laat om jouw comfort te optimaliseren. Dus breek de zon met onze verandazonwering!

Voordelen verandazonwering 

  • Met verandazonweringen kun je de temperatuur heel goed regelen. 

  • Elektrische bediening van Somfy is mogelijk bij verandazonwering. 

  • Verandazonwering zorgt voor extra bescherming tegen de wind.

  • Er is eveneens een goede bescherming tegen de zon, maar ook tegen schadelijke uv-straling.

Modellen zonweringen voor veranda's

Ook voor verandazonweringen werkt Zonbreker samen met de kwaliteitsvolle fabrikant Verano. Sinds jaren is Verano een topreferentie als het aankomt op zonwering. Ze werken met hoogwaardige producten en geven 5 jaar garantie op hun producten zoals deze verandazonweringen. Er zijn in totaal 6 verschillende verandazonweringen die wij jou kunnen aanbieden.

Oslo verandazonwering

Doen dienst als zonnewering aan de bovenkant van jouw terrasoverkapping. Deze verandazonweringen kunnen grootte breedtes overspannen. De maximale breedte van deze veranda zonwering is maar liefst 10000 mm of 10 m. De maximale uitval is 5000 mm of 5 m. Deze zonwering voor je veranda is verkrijgbaar in wit, ivoor, bruin of antraciet.

Oslo verandazonweringOslo verandazonwering

Odense verandazonwering | *NIEUW*:

Nieuwe verandazonwering. Deze kunnen we monteren op een terrasoverkapping, maar eveneens op palen. De zijkant is voorzien van een doek in acryl en we bouwen ook een rits systeem in. Ideaal product dus voor grote terrassen. De maximale breedte van dit type is 6000 mm of 6 m. De maximale uitval is 5000 mm of 5 m. Deze verandazonweringen zijn ook verkrijgbaar in een kleur naar keuze.

Odense verandazonwering

Tumba verandazonwering | *NIEUW*

Eveneens een nieuwe verandazonwering. Product met veel klasse en stijl. We kunnen deze verandazonwering uitvoeren op een terrasoverkapping of op palen. Er is een doek met rits systeem. Verlichting is ook mogelijk bij deze verandazonweringen. We kunnen namelijk led's voorzien. De maximale breedte van deze verandazonweringen zijn 5000 mm of 5 m. De maximale uitval is eveneens 5000 mm of 5 m. Deze veranda zonwering is trouwens ook verkrijgbaar in een kleur naar keuze.

Tumba verandazonwering

Malmö verandazonwering

Deze zonwering komt op palen. De maximale breedte van deze verandazonwering is 5000 mm of 5 m. De maximale uitval is eveneens 5000 mm of 5 m. Deze veranda zonwering is eveneens verkrijgbaar in een kleur naar keuze.

Mälmo verandazonweringMälmo verandazonwering

Hamar verandazonwering

Deze verandazonwering kunnen we plaatsen onder jouw terrasoverkapping. Zo is het doek heel goed beschermd tegen zowel weer als wind. De maximale breedte van deze veranda zonwering is 6000 mm. De maximale uitval is 4500 mm of 4,5 m. Dit model is verkrijgbaar in een wit, ivoor of als ook antraciet.

Hamar verandazonweringHamar verandazonwering

Tallinn verandazonwering

De Tallinn is een verandazonwering, maar dan een baleinzonwering. Onder je terrasoverkapping hangen er mooi gedrapeerde baleinen die eveneens zorgen voor extra sfeer. Zo kun je het licht van de zon weren en ook extra sfeer toevoegen aan je verandazonweringen. De maximale breedte van deze veranda zonwering is 4000 mm. De maximale uitval is 5000 mm of 5 m. Dit model is verkrijgbaar in wit, ivoor of als ook antraciet.

Tallinn verandazonwering

Omkasting

Een esthetische vorm staat voorop bij Verano! De veranda zonwering vormt samen met de overkapping een mooi geheel.

Doeken

Verano heeft een eigen Trend collectie voor haar producten zoals de verandazonweringen. Daarmee speelt de leverancier in op de hipste kleuren van het jaar. Deze doeken zijn standaard ook behandeld met een coating die het water afstoot.

Bediening

De verandazonweringen kan je gerust bedienen met een zender of applicatie. Twijfel je of je scherm nog open staat en je bent niet thuis? Check dan zeker ook de Somfy applicatie en bedien het scherm eveneens van op een afstand. Er bestaat ook een beveiliging tegen de wind, om zo extra zekerheid in te bouwen.

Montagesituatie

Je kan kiezen voor een veranda zonwering die bovenop het dak komt, maar we bieden ook een variant aan die we aan de binnenkant plaatsen, dus onder het dak, kunnen plaatsen.

Waar plaatsen wij dit type zonwering?

Zonbreker werkt in een grote straal van 35 kilometer rond Willebroek. Zo kunnen wij een groot deel van de provincies Antwerpen, Brussel, Oost-Vlaanderen en ook Vlaams-Brabant voorzien van zonwering.

Hieronder vind je alvast een overzicht van alle steden waar wij werken. Staat jouw stad of gemeente er niet tussen? Geen probleem, geef ons dan zeker een seintje en we bekijken vervolgens wat er mogelijk is.

Regio Brusselse rand

Verandazonweringen regio Antwerpen

Een zonwering voor je veranda laten plaatsen regio Vlaams-Brabant

Verandazonweringen regio Oost-Vlaanderen

Kenmerken

Warmtewerende verandazonweringen :

Ja

Verduisterende verandazonwering? :

Ja

Windvaste verandazonweringen? :

Nee

Esthetische vormgeving :

Ja

Smart Home mogelijk? :

Ja

Isolerende verandazonweringen? :

Ja

5 jaar garantie ? :

Ja

Insectenwerende verandazonwering :

Neen

References

FAQ

Vrijblijvende offerte

Snel en eenvoudig jouw offerte aanvragen in 15 seconden.

Testimonial

"Zeer blij met mijn verandazonwering! Het product van Verano werd correct verkocht, aangeleverd en gemonteerd door Zonbreker"