Skip to main content

Verandazonweringen

Heerlijk koel in de zomer: het zonwerend doek van hoge kwaliteit voorkomt het opwarmen van je veranda of overkapping.

Een verandazonwering is zo goed als onontbeerlijk op het dak van je veranda of terrasoverkapping. Had je hier niet direct aan gedacht bij de plaatsing ervan, of liet het budget het niet toe? Het is trouwens nooit te laat om jouw comfort te optimaliseren. Dus breek de zon met onze verandazonwering!

Voordelen verandazonwering 

 • Met verandazonweringen kun je de temperatuur heel goed regelen. Ga voor extra schaduw en een frissere veranda wanneer jij dat wilt.

 • Elektrische bediening van Somfy is mogelijk bij verandazonwering. 

 • Een flexibele verandazonwering zal zorgen voor extra bescherming tegen de wind.

 • Prima zonwerende functie: er is een goede bescherming tegen de zon, maar ook tegen schadelijke uv-straling. Daar zorgt het kwalitatieve doek voor.

 • Het zonwerende doek is van hele goede kwaliteit en komt altijd strak gespannen.

Modellen zonnewering voor veranda

Ook voor verandazonweringen werkt Zonbreker samen met de kwaliteitsvolle fabrikant Verano. Sinds jaren is Verano een topreferentie als het aankomt op zonwering. Ze werken met hoogwaardige producten en geven 5 jaar garantie op hun producten zoals deze verandazonweringen. Er zijn in totaal 6 verschillende verandazonweringen die wij jou kunnen aanbieden.

Oslo V610 verandazonwering

Doen dienst als zonnewering aan de bovenkant van jouw terrasoverkapping. Deze verandazonweringen kunnen grootte breedtes overspannen. De maximale breedte van deze verandazonwering is maar liefst 10000 mm of 10 m. De maximale uitval is 5000 mm of 5 m. Deze zonwering voor je veranda is verkrijgbaar in wit, ivoor, bruin of antraciet.

Oslo verandazonweringOslo verandazonwering

Odense:

Nieuwe verandazonwering. Deze kunnen we monteren op een terrasoverkapping, maar eveneens op palen. De zijkant is voorzien van een zonwerend doek in acryl en we bouwen ook een rits systeem in. Ideaal product dus voor grote terrassen. De maximale breedte van dit type is 6000 mm of 6 m. De maximale uitval is 5000 mm of 5 m. Deze verandazonweringen zijn ook verkrijgbaar in een kleur naar keuze.

Odense verandazonwering

Tumba V642

Eveneens een nieuwe verandazonwering. Product met veel klasse en stijl. We kunnen deze verandazonwering uitvoeren op een terrasoverkapping of ook op palen. Er is een zonwerend doek met rits systeem. Verlichting is ook mogelijk bij deze verandazonweringen. We kunnen namelijk led's voorzien. De maximale breedte van deze verandazonweringen zijn 5000 mm of 5 m. De maximale uitval is eveneens 5000 mm of 5 m. Deze verandazonwering is trouwens ook verkrijgbaar in een kleur naar keuze.

Tumba verandazonwering

Malmö

Deze zonwering komt op palen. De maximale breedte van deze verandazonwering is 5000 mm of 5 m. De maximale uitval is eveneens 5000 mm of 5 m. Deze verandazonwering is eveneens verkrijgbaar in een kleur naar keuze.

Mälmo verandazonweringMälmo verandazonwering

Hamar V612

Deze verandazonwering kunnen we plaatsen onder jouw terrasoverkapping. Zo is het doek heel goed beschermd tegen zowel weer als wind. De maximale breedte van deze verandazonwering is 6000 mm. De maximale uitval is 4500 mm of 4,5 m. Dit model is verkrijgbaar in een wit, ivoor of als ook antraciet.

Hamar verandazonweringHamar verandazonwering

Tallinn

De Tallinn is een verandazonwering, maar dan een baleinzonwering. Onder je terrasoverkapping hangen er mooi gedrapeerde baleinen die eveneens zorgen voor extra sfeer. Zo kun je het zonlicht weren en ook extra sfeer toevoegen aan je verandazonweringen. De maximale breedte van deze verandazonwering is 4000 mm. De maximale uitval is 5000 mm of 5 m. Dit model is verkrijgbaar in wit, ivoor of als ook antraciet.

Tallinn verandazonwering

Omkasting

Een esthetische vorm staat voorop bij Verano! De verandazonwering zal dan ook beslist een mooi geheel vormen met de overkapping.

Doeken voor dit type zonweringdoeken

Verano heeft een eigen Trend collectie voor haar producten zoals de verandazonweringen. Daarmee speelt de leverancier in op de hipste kleuren van het jaar. Deze doeken zijn standaard ook behandeld met een coating die het water afstoot.

KleurenUrban

De palen van onze Verano verandazonwering zijn verkrijgbaar in kleuren zoals bijvoorbeeld wit, ivoor, bruin, antraciet structuurlak of zwart structuurlak. De favoriete kleuren bij de doeken zijn wit, grijs, ivoor en antraciet structuur.

Bediening van een verandazonweringbediening

De verandazonweringen kan je gerust bedienen met een zender of bijvoorbeeld ook een mobiele applicatie op je gsm. Twijfel je of je scherm nog open staat en je bent niet thuis? Check dan zeker ook de Somfy applicatie en bedien het scherm eveneens van op een afstand. Er bestaat ook een beveiliging tegen de wind, om zo extra zekerheid in te bouwen.

Montagesituatie van een verandazonwering

Je kan kiezen voor een veranda zonwering die bovenop het dak komt, maar we bieden ook een variant aan die we aan de binnenkant plaatsen, dus onder het dak, kunnen plaatsen.

Vergelijkbaar met veranda zonweringvergelijken

Waar plaatsen wij dit type zonwering?regio zonbreker

Zonbreker werkt in een grote straal van 35 kilometer rond Willebroek. Zo kunnen wij een groot deel van de provincies Antwerpen, Brussel, Oost-Vlaanderen en ook Vlaams-Brabant voorzien van zonwering.

Hieronder vind je alvast een overzicht van alle steden waar wij werken. Staat jouw stad, gemeente  of dorp er toch niet tussen? Geen probleem, geef ons dan zeker een seintje en we bekijken vervolgens samen wat er mogelijk is.

Waarom kiezen voor Zonbreker ?

 • Premium partner van Verano waar we ook samen 20 jaar ervaring hebben.
 • Actief in een groot deel van 3 provincies voor de plaatsing van verandazonweringen!
 • Producten gemaakt in België en Nederland.
 • Een groot gamma aan zonwering, zowel binnenzonwering als buitenzonwering.
 • Een verandazonwering komt volledig op maat net zoals onze andere zonwering.
 • Geen zorgen meer voor jou in verband met de plaatsing. Ook voor de opmering hebben we een specialist.
 • Tot 5 jaar garantie op buitenzonwering op maat en 2 jaar garantie op binnenzonwering op maat.
 • Wij bieden zeer kwalitatieve producten aan de beste prijs op de markt.
 • Onze producten komen met certificaten en zijn gemaakt met hoogwaardige materialen zoals duurzaam aluminium.

Verandazonwering laten plaatsen regio Brusselse rand

Verandazonweringen regio Antwerpen

Een zonwering voor je veranda laten plaatsen regio Vlaams-Brabant

Een verandazonwering regio Oost-Vlaanderen

Kenmerken

Warmtewerende verandazonweringen :

Ja

Verduisterende verandazonwering? :

Ja

Windvaste verandazonweringen? :

Nee

Esthetische vormgeving :

Ja

Smart Home mogelijk? :

Ja

Isolerende verandazonweringen? :

Ja

5 jaar garantie ? :

Ja

Insectenwerende verandazonwering :

Neen

References

FAQ

Wat zijn de populairste kleuren voor dit type zonwering?

De kleuren die onze klanten het vaakste kiezen zijn onder andere:

 • ivoor
 • wit
 • antraciet

Wat is de maximale uitval en de maximale breedte van dit type zonwering?

De maximale breedte is 10 meter en de grootste uitval is 5 meter.

Komt een veranda zonwering wel op maat?

Ja hoor, we kunnen dit product tot op de centimeter na nauwkeurig laten ontwerpen.

Welke mogelijkheden zijn er om deze te plaatsen?

Een verandazonwering kun je plaatsen op je veranda of op een terrasoverkapping.

Waar kunnen we wat meer info bekomen over jullie verandazonweringen?

 1. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of een brochure dit kan hier.
 2. Of kom gewoon even langs in onze nieuwe showroom in Breendonk, Molenheide 54B. Onze toonzaal ligt vlak aan de A12 en dus niet ver van Brouwerij Duvel Moortgat en discotheek de Carré tussen Londerzeel en Breendonk.

Vrijblijvende offerte

Snel en eenvoudig jouw offerte aanvragen in 15 seconden.

Testimonial

"Zeer blij met mijn verandazonwering! Het product van Verano werd correct verkocht, aangeleverd en gemonteerd door Zonbreker"