Skip to main content

Verandazonweringen

Heerlijk koel in de zomer: zonwerende doeken van hoge kwaliteit voorkomen het opwarmen van je veranda of overkapping.

Een verandazonwering is zo goed al onontbeerlijk op het dak van je veranda of terrasoverkapping. Had je hier niet direct aan gedacht bij de plaatsing ervan, of liet het budget het niet toe? Het is nooit te laat om jouw comfort te optimaliseren dus breek de zon met de verandazonwering!

Voordelen verandazonwering 

  • Met verandazonweringen kun je de temperatuur heel goed regelen. 

  • Elektrische bediening van Somfy is mogelijk bij verandazonwering. 

  • Verandazonwering zorgt voor extra bescherming tegen de wind.

  • Bescherming tegen zonnestralen maar ook tegen schadelijke uv-straling.

Modellen zonweringen voor veranda's

Ook voor verandazonweringen werkt Zonbreker samen met de kwalitsvolle fabricant Verano. Sinds jaren is Verano een topreferentie als het aankomt op zonwering. Ze werken met hoogwaardige producten en geven 5 jaar garantie op hun producten zoals deze verandazonweringen. Er zijn in totaal 6 verschillende verandazonweringen die wij jou kunnen aanbieden.

Oslo V610:

doen dienst als zonnewering aan de bovenkant van jouw terrasoverkapping. Deze verandazonweringen kunnen grootte breedtes overspannen. De maximale breedte van deze verandazonwering is maar liefst 10000 mm of 10 m en de maximale uitval is 5000 mm of 5 m. Deze verandazonwering is verkrijgbaar in wit, ivoor, bruin of antraciet.

Oslo verandazonwering

Odense V640 | *NIEUW*:

nieuwe verandazonwering. Kan worden gemonteerd op een terrasoverkapping, maar eveneens op palen. De zijkant is voorzien van een doek in acryl en er is een ritssysteem ingebouwd. Ideaal product voor grote terrassen. De maximale breedte van deze verandazonwering is 6000 mm of 6 m en de maximale uitval is 5000 mm of 5 m. Deze verandazonweringen zijn verkrijgbaar in een ralkleur naar keuze.

Odense verandazonwering

Tumba V642 | *NIEUW*:

eveneens een nieuwe verandazonwering. Klassevol en stijlvol product. Kan uitgevoerd worden op een terrasoverkapping of op palen. Er is een doek met ritssysteem. Ledverlichting is ook mogelijk bij deze verandazonweringen. De maximale breedte van deze verandazonweringen zijn 5000 mm of 5 m en ook de maximale uitval is 5000 mm of 5 m. Deze verandazonwering is verkrijgbaar in een ralkleur naar keuze.

Tumba verandazonwering

Malmö: de uitvoering is op palen. De maximale breedte van deze verandazonwering is 5000 mm of 5 men de maximale uitval is eveneens 5000 mm of 5 m. Deze verandazonwering is verkrijgbaar in een ralkleur naar keuze.

Mälmo verandazonwering

Hamar V612: 

deze verandazonwering wordt geplaatst onder jouw terrasoverkapping. Zo is het doek heel goed beschermd tegen weer en wind. De maximale breedte van deze verandazonwering is 6000 mm en de maximale uitval is 4500 mm of 4,5 m. Deze verandazonwering is verkrijgbaar in een wit, ivoor of antraciet.

Hamar verandazonwering

Tallinn V650:

de Tallinn is een baleinzonwering. Onder je terrasoverkapping hangen er gedrapeerde baleinen die zorgen voor extra sfeer. Zo kun je het zonlicht weren en ook een extra sfeerfactor toevoegen aan je verandazonweringen. De maximale breedte van deze verandazonwering is 4000 mm en de maximale uitval is 5000 mm of 5 m. Deze verandazonwering is verkrijgbaar in een wit, ivoor of antraciet.

Tallinn verandazonwering

Omkasting verandazonweringen

Een esthetische vormgeving staat voorop bij Verano! De verandazonwering vormt samen met de overkapping een mooi geheel.

Doeken

Verano heeft een eigen Trend-color collectie voor haar producten zoals de verandazonweringen, daarmee speelt de leverancier in op de hipste kleuren van dat jaar. Deze doeken zijn standaard behandeld met een waterafstotende coating.

Bediening verandazonweringen

De verandazonweringen kan je gerust bedienen met een zender of applicatie. Twijfel je of je scherm nog open staat en je bent niet thuis? Check de Somfy applicatie en bedien het scherm van op een afstand. Er bestaat ook een windbeveiliging, om extra zekerheid in te bouwen.

Montagesituatie

Er kan gekozen worden voor een verandazonwering die bovenop het dak komt, maar we bieden ook een verandazonwering aan die aan de binnenkant (dus onder het dak) kan geplaatst worden.

Waar plaatsen wij een verandazonwering?

Een verandazonwering laten plaatsen regio Brussel rand: AsseZellikMollemKobbegemRelegem
StrombeekVilvoordeGrimbergenWemmelMeiseMachelenDilbeekMerchtem en Wolvertem.

Verandazonweringen regio Antwerpen: BeverenSint-NiklaasMechelenRijmenamSint-Katelijne-Waver,
WillebroekKontichWilrijkBerchemHemiksemAartselaarDuffelNielSchelle en Edegem

Een verandazonwering laten plaatsen regio Vlaams-Brabant: Kapelle-Op-Den-BosKampenhoutZaventemLonderzeelRamsdonk,
KeerbergenHeverZemstSteenokkerzeelPerkHaachtMalderen en Steenhuffel

Verandazonweringen regio Oost-Vlaanderen: LokerenTemseKruibekeHammeMoerbekeStekene,
DendermondeOpwijkBuggenhoutLebbeke en Bornem.

Kenmerken

Warmtewerende verandazonweringen :

Ja

Verduisterende verandazonwering? :

Ja

Windvaste verandazonweringen? :

Nee

Esthetische vormgeving :

Ja

Smart Home mogelijk? :

Ja

Isolerende verandazonweringen? :

Ja

5 jaar garantie ? :

Ja

Insectenwerende verandazonwering :

Neen

References

Vrijblijvende offerte

Snel en eenvoudig jouw offerte aanvragen in 15 seconden.

Testimonial

"Zeer blij met mijn verandazonwering! Het product van Verano werd correct verkocht, aangeleverd en gemonteerd door Zonbreker"