Skip to main content

Verano

How it's made

Als grootste fabrikant van zonwering in de Benelux zorgt Verano ervoor dat jij het leven binnen- en buitenshuis zo comfortabel mogelijk kunt beleven. De productie op Nederlandse- en Belgische bodem, het uitgebreide productassortiment, de korte levertijden en de eigen research en development afdeling maken ons hét betrouwbare merk voor buitenleven, zonwering en raamdecoratie.

Bekijk hier de bedrijfsfilm van Verano:
https://youtu.be/NNni2Uz9hlg

Verano

Velux

VELUX België is sinds 1957 de verkoop- en marketingorganisatie van de VELUX Groep in België, waar op dit moment meer dan 90 medewerkers werken. Ons kantoor met showroom in Waver is hierbij de basis voor al onze activiteiten. Al meer dan 75 jaar creëert de VELUX Groep, van Deense oorsprong, wereldwijd een betere leefomgeving voor mensen door te zorgen voor daglicht en frisse lucht door het dak. Onze producten helpen bij het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat om in te werken, wonen of leren.

 

Velux

Feneko

FenekO staat al meer dan 20 jaar garant voor aluminiumbewerking van topkwaliteit.  Die ervaring en knowhow hebben er voor gezorgd dat FenekO zich ontpopt heeft tot dé referentie op vlak van aluminium insectenwering, deurpanelen en plaatbewerking.

Om onze klanten een kwalitatief hoogstaand product te kunnen bieden, investeert FenekO voortdurend in de verbetering van haar producten én de optimalisatie van haar doorgedreven geautomatiseerd productieproces.

Met meer dan 100 werknemers, staat FenekO garant voor een uitstekende product- en klantenondersteuning en een snelle en correcte levering.

Feneko

Somfy

Meer dan 50 jaar innovatie.

Van de eerste rolluikmotor die het einde van de draaihendel inluidde, tot smart home-toepassingen: Somfy heeft de afgelopen 50 jaar miljoenen gebruikers overal ter wereld een handje geholpen en hun leven makkelijker gemaakt. Elke dag opnieuw stellen we ons, voor jou en met jou, het huis van de toekomst voor. Nog beter doordacht, comfortabeler en veiliger. We komen met nieuwe betrouwbare en duurzame oplossingen voor een beter leven en welzijn.

Somfy

Tuinarchitectuur Van Den Broeck

TUINAANLEG DOOR ERVAREN TUINIERS

Een tuin met zwembad? Een mooie verharding / oprit / terras voor uw woning? De nodige grondwerken? Een daktuin op de eerste verdieping? Hoe uw tuinontwerp er ook uitziet, u krijgt sowieso vakmannen over de vloer die uw tuinplan feilloos uitvoeren.

Met onder andere de juiste planten, meststoffen, gazonzaden, bestratingen en verhardingen, vijverbouw en verlichting. En niet te vergeten: eigen bouwmateriaal. Een moeilijkere tuinklus? Dan schakelen we voor u de juiste partners in.

Zonbreker werkt samen met Van den broeck Tuinen

Gibus

Zonbreker is erkend verdeler van Italiaans topmerk Gibus.

Zonbreker verdeler Gibus

Warema

Zonbreker is erkend verdeler van het Duitse topmerk Warema.

Zonbreker verdeler Warema

Heatsail

Zonbreker is erkend verdeler van luxeheaters van de Belgische fabrikant Heatsail.

Zonbreker verdeler Heatsail

Dickson

Bij Zonbreker kan je terecht om zonweringdoeken te bekijken op hangstaal!

Zonbreker verdeler Dickson