Skip to main content

Markiezen

Markiezen verminderen de inkijk vanaf buiten en zorgen ervoor dat de temperaturen in jouw woning niet oplopen. Daarnaast gaan ze verkleuringen van jouw meubels door zonnestraling tegen! Vergeet niet dat de markiezen jouw woning bovendien een karakteristieke uitstraling geven. Maak de markies passend met de keuze voor materiaal, kleur en model.

markies, markiezen

Doeken markies

Verano heeft voor zijn markiezen een eigen Trend-color collectie. Daarmee speelt de leverancier in op de hipste kleuren van het jaar. Deze doeken zijn standaard behandeld met een waterafstotende coating.

Bediening markiezen

de markies kan je gerust bedienen met een zender of applicatie. Twijfel je of je scherm van je markies nog open staat en je bent niet thuis? Check de Somfy applicatie en bedien het scherm van op een afstand. Er bestaat ook een windbeveiliging, om extra zekerheid in te bouwen voor jouw markiezen.

Waar plaatsen wij markiezen?

Een markies laten plaatsen regio Brusselse rand

Markiezen regio Antwerpen

Een markies laten plaatsen regio Vlaams-Brabant

Markiezen regio Oost-Vlaanderen

Kenmerken

Warmtewerend markies :

Ja

Verduisterend markies :

Ja

Windvaste markies :

Ja

Esthetische vormgeving :

Ja

Smart Home mogelijk? :

Ja

Isolerende markies :

Ja

5 jaar garantie op markies? :

Ja

Insectenwerende markiezen? :

Neen

References

Vrijblijvende offerte

Snel en eenvoudig jouw offerte aanvragen in 15 seconden.

Testimonial

Onze restaurant / café wouden we een klassieke uitstraling geven, dus kozen we voor een markies. Uitstekend advies gekregen van Zonbreker mbt de kleuren en de afwerking. Bedankt jongens! Fam. De Ridder