Skip to main content

Glaswanden, schuifwanden en vouwwanden

Glaswanden bieden bescherming tegen weer en wind, vergroot en verfraait jouw leefruimte en zijn in verschillende situaties toepasbaar, denk dan aan afsluitingen voor vaste overkappingen, lamellendaken, tuinhuizen, poolhouses,..
Glaswanden zorgen ervoor dat je langer kan genieten van het buitenleven zonder belemmering van het daglicht en zijn enorm veelzijdig.

Zoals bij al de andere buitenleven producten van Verano zijn deze te verkrijgen in standaard kleuren zoals ivoor, wit of antraciet structuurlak en uiteraard in elke andere gewenste RAL-kleur.

Overzicht van de soorten glaswanden

Zonbreker is een premium dealer van Verano. Verano is sinds vele jaren een kwaliteitsreferentie in binnenzonwering en buitenzonwering. Ze werken met hoogwaardige materialen en geven 5 jaar garantie op hun producten waaronder ook glaswanden en schuifwanden

V762 Talamanca glaswand

Deze glaswanden zijn voorzien van een meeneemfunctie die ervoor zorgt dat je de schuifwand in 1 vloeiende beweging kan openen of sluiten. Een ingefreesd inox handvat is voorzien in de schuifwanden om dit nog makkelijker te maken. 
Deze glaswanden zijn verkrijgbaar met een 3, 4 , 5 of 6-delige in- of opbouwrail en worden voorzien van afwatering om het onderhoud van de glaswand miniem te houden.

Als optie kan je de glaswand nog voorzien van een cilinderslot aan de binnen- of buitenkant om een extra veiligheid van jouw woning te garanderen.

Specificaties Talamanca glaswand

 • Meest gekozen kleuren voor deze glaswanden: ivoor, wit en antraciet.
 • De vulling van de glaswand is gehard glas met een diameter van 10 mm.
 • Maximale breedte glaswand: 6000 mm
 • Maximale hoogte glaswand: 3000 mm

V764 Olivera schuifwand

De Olivera schuifwand is de vernieuwde versie van de 2 bovengenoemde schuifwanden, het design is verfijnd en verfraaid en is volledig moduleerbaar, elke optie zoals wandaansluitingen, handvaten, in of opbouw rails, hendels om af te sluiten enzovoort zijn apart te verkrijgen om zo tot een product te komen dat volledig naar jouw wens is. Deze is eveneens uitgerust met de meeneemfunctie om de glasdelen in 1 vloeiende beweging te openen en of te sluiten.

Specificaties Olivera schuifwand

 • Meest gekozen kleuren voor deze schuifwanden: ivoor, wit en antraciet.
 • De vulling van de glaswand is gehard glas met een diameter van 8 of 10 mm.
 • Maximale breedte schuifwand: 6000 mm
 • Maximale hoogte schuifwand: 2250 mm

V772 Moli glazen vouwwand

Een glazen vouwwand is een slimme variant van de glazen schuifwanden. Deze wordt eveneens opengeschoven naar de gewenste zijde maar heeft het voordeel dat de panelen volledig kunnen opvouwen om zo weinig mogelijk doorloopruimte te verliezen in open toestand. Door de volledige aluminium omkadering is deze vouwwand in gesloten toestand volledig wind en waterdicht en dit ook weer zonder het daglicht te belemmeren, ideaal om de slagregen en scherpe wind uit de toegepaste ruimte buiten te houden!

Specificaties Moli vouwwand

 • Meest gekozen kleuren voor deze vouwwanden: ivoor, wit en antraciet.
 • De vulling van de glaswand is glas 33.1
 • Maximale breedte vouwwand: 5500 mm
 • Maximale hoogte vouwwand: 3000 mm

V755 Nova schuifwand

Deze schuifwand is een streling voor het oog, door de slimme vormgeving en positionering van de houten of aluminium lamellen biedt deze schuifwand meer bescherming dan men in eerste instantie zou denken bij het zien van dit fantastisch product. De schuifwanden bieden bescherming tegen de zon en warmte, wind en regen. Door de losse schuivende panelen van de schuifwand kan je er enorm veel kanten uit om zo het ideale gewenste comfort te verkrijgen wanneer nodig.

Specificaties Nova schuifwand

 • Meest gekozen kleuren voor deze schuifwanden: ivoor, wit en antraciet.
 • De vulling van de glaswand is glas 33.1
 • Maximale breedte schuifwand: 5750 mm
 • Maximale hoogte schuifwand: 2800 mm

Vaste glaswand

Net zoals de andere glaswanden uit ons gamma bieden de vaste glaswanden bescherming tegen weer en wind zonder het daglicht te belemmeren. Deze zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en kunnen voor elke situatie een oplossing bieden.

V785 Serena glaswand

De Serena glaswand is voorzien van een volledige fijne aluminium omkadering, dit zorgt ervoor dat het design van de glaswand modern en strak blijft. Door zijn veelzijdigheid biedt hij een oplossing voor zowat alle toepassingen. De Serena glaswanden zijn te verkrijgen in 3 verschillende uitvoeringen, de rechte uitvoering, als spie of als als schuine afsluitwand. Bijvoorbeeld aan de zijkant van een vaste terrasoverkapping. Optioneel kan men bij glaswanden kiezen voor opaal of melkglas, altijd uitgevoerd met gelaagd veiligheidsglas, polycarbonaat platen of zelfs volkern platen om zo het zicht aan de zijde van de buren volledig te blokkeren.

Specificaties Serena glaswand

 • Meest gekozen kleuren voor deze glaswanden: ivoor, wit en antraciet.
 • De vulling van de glaswand is polycarbonaat met een diameter van 16 mm of glas 44.2
 • Maximale breedte glaswand: 5000 mm
 • Maximale hoogte glaswand: 3200 mm

Test kop 2 

Kenmerken

5 jaar garantie :

Ja

References

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag hier uw vrijblijvende: offerte, opmeting of advies aan

Product

Type product

Wanneer mogen wij u contacteren?

Tijdstip
Hoe heeft u ons gevonden?