Skip to main content

Glaswanden, schuifwanden en vouwwanden

Glaswanden bieden bescherming tegen zowel weer als wind. Ze vergroten en verfraaien jouw leefruimte en zijn in verschillende situaties toepasbaar. Denk bijvoorbeeld aan afsluitingen voor vaste overkappingen, lamellendaken, tuinhuizen, poolhouses,..
Onze glaswanden zorgen ervoor dat je langer kan genieten van het buitenleven zonder belemmering van het licht en zijn enorm veelzijdig.

Zoals bij al de andere buitenleven producten van Verano zijn deze glaswanden te verkrijgen in standaard kleuren zoals ivoor, wit of antraciet structuurlak en uiteraard ook in elke andere gewenste kleur.

Overzicht van de soorten glaswanden

Zonbreker is een premium dealer van Verano. Verano is sinds vele jaren een kwaliteitsreferentie in zowel binnenzonwering als ook buitenzonwering. Ze werken met hoogwaardige materialen en geven bovendien 5 jaar garantie op hun producten waaronder ook glaswanden en schuifwanden.

V762 Talamanca glaswand

Deze glaswanden zijn voorzien van een meeneemfunctie. Deze zorgt ervoor dat je de schuifwand in 1 vloeiende beweging kan openen of sluiten. Een inox handvat is voorzien in de schuifwanden om dit nog makkelijker te maken. 
Deze glaswanden zijn verkrijgbaar met een 3, 4 , 5 of 6-delige in- of opbouwrail. De glaswanden worden eveneens voorzien van afwatering om het onderhoud van de glaswand miniem te houden.

Als optie kan je de glaswand ook nog voorzien van een cilinderslot aan zowel de binnen- of buitenkant. Zo garandeer je eveneens de veiligheid van jouw woning.

Specificaties Talamanca glaswand

 • Meest gekozen kleuren voor deze glaswanden: ivoor, wit en antraciet.
 • De vulling van de glaswand is gehard glas met een diameter van 10 mm.
 • Maximale breedte glaswand: 6000 mm of 6 m.
 • Maximale hoogte glaswand: 3000 mm of 3 m.

Talamanca glaswand

V764 Olivera schuifwand

De Olivera schuifwand is de vernieuwde versie van de 2 bovengenoemde schuifwanden. Het design van deze glaswand is verfijnd en verfraaid en is bovendien ook volledig moduleerbaar. Elke optie zoals bijvoorbeeld wandaansluitingen, handvaten, in of opbouw rails, hendels om af te sluiten enzovoort zijn apart te verkrijgen. Zo kom je tot een glaswand die dus volledig naar jouw wens is. Deze glaswanden zijn eveneens uitgerust met de meeneemfunctie om de glasdelen in 1 vloeiende beweging te openen en of te sluiten.

Specificaties Olivera schuifwand

 • Meest gekozen kleuren voor deze schuifwanden: ivoor, wit en ook antraciet.
 • De vulling van de glaswand is gehard glas met een diameter van 8 of 10 mm.
 • Maximale breedte van deze schuifwand: 6000 mm of 6 m.
 • Maximale hoogte van deze schuifwand: 2250 mm of 2,25 m.

Olivera glaswand

V772 Moli glazen vouwwand

Een glazen vouwwand is een slimme variant van de glazen schuifwanden. Deze glaswand wordt eveneens opengeschoven naar de gewenste zijde. Het grote voordeel is hier dat de panelen volledig kunnen worden opvouwen om bijgevolg weinig mogelijk doorloopruimte te verliezen in open toestand. Door de volledige aluminium omkadering is deze vouwwand in gesloten toestand volledig wind en waterdicht en dit ook weer zonder het daglicht te belemmeren. Ideaal om bijvoorbeeld de slagregen en scherpe wind uit de toegepaste ruimte buiten te houden!

Specificaties Moli vouwwand

 • Meest gekozen kleuren voor deze vouwwanden: ivoor, wit en ook antraciet.
 • De vulling van de glaswand is glas 33.1.
 • Maximale breedte van deze vouwwand: 5500 mm of 5,5 m.
 • Maximale hoogte van deze vouwwand: 3000 mm of 3 m.

moli glaswand

V755 Nova schuifwand

Deze schuifwand is een streling voor het oog. Door de slimme vormgeving en positionering van de houten of aluminium lamellen biedt deze schuifwand meer bescherming dan men in eerste instantie zou denken bij het zien van dit fantastisch product. De schuifwanden bieden bescherming tegen de zon en warmte, wind en regen. Door de losse schuivende panelen van de schuifwand kan je er enorm veel kanten uit. Zo creëer je dankzij deze schuifwanden dus ook het ideale gewenste comfort.

Specificaties Nova schuifwand

 • Meest gekozen kleuren voor deze schuifwanden: ivoor, wit en ook in antraciet.
 • De vulling van de glaswand is glas 33.1.
 • Maximale breedte van deze schuifwand: 5750 mm of 5,75 m.
 • Maximale hoogte van deze schuifwand: 2800 mm of 2,8 m.

Vaste glaswand

Net zoals de andere glaswanden uit ons gamma bieden de vaste glaswanden ook bescherming tegen weer en wind. Dit zonder het daglicht te belemmeren. Dit type glaswand is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en kunnen bijgevolg voor elke situatie een oplossing bieden.

Nova glaswand

V785 Serena glaswand

De Serena glaswand is voorzien van een volledige fijne aluminium omkadering. Dit zorgt ervoor dat het design van de glaswand eveneens modern en strak blijft. Door de veelzijdigheid biedt deze glaswand een oplossing voor zowat alle toepassingen.

Deze Serena glaswanden zijn te verkrijgen in 3 verschillende uitvoeringen, de rechte glaswand, als spie of ook als als schuine afsluitwand. Bijvoorbeeld aan de zijkant van een vaste terrasoverkapping. Optioneel kan men bij glaswanden ook kiezen voor opaal of melkglas. De uitvoering is altijd met gelaagd veiligheidsglas, polycarbonaat platen of zelfs volkern platen. Zo wordt het zicht aan de zijde van de buren ook volledig geblokkeerd.

Specificaties Serena glaswand

 • Meest gekozen kleuren voor deze glaswanden: ivoor, wit en ook antraciet.
 • De vulling van de glaswand is polycarbonaat met een diameter van 16 mm of glas 44.2
 • Maximale breedte van deze glaswand: 5000 mm of 5 m.
 • Maximale hoogte van deze glaswand: 3200 mm of 3,2 m.

Serena glaswand

Waar plaatsen wij glaswanden en of schuifwanden?

Een glaswand of schuifwand kopen regio Brusselse rand

Glaswanden of schuifwanden kopen regio Antwerpen

Een glaswand of schuifwand kopen regio Vlaams-Brabant

Glaswanden of schuifwanden kopen regio Oost-Vlaanderen

Kenmerken

5 jaar garantie :

Ja

Koppelbaar met lamellendak :
Koppelbaar met terrasoverkapping :

Ja

Duurzaam aluminium :

Ja

Maximale breedte :

6 meter

Maximale hoogte :

3 meter

Vulling :

Glas,polycarbonaat, hout of alu

Winddicht :

Ja

References

Vrijblijvende offerte

Snel en eenvoudig jouw offerte aanvragen in 15 seconden.

Testimonial

Alles naar wens, van A tot Z, bedankt voor de mooie glaswanden jongens! Ideaal ook voor in deze warme zomer!