Skip to main content

Zonneschermen

Een zonnescherm kent nogal vrij uiteenlopende benamingen, denk maar aan zonneluifel of zonnetent. Iedereen weet wat dit is maar in de vaktaal noemt men dit ook nog wel eens ‘knikarmscherm’.
Een zonnescherm heeft zich al bewezen door de jaren heen. Al is het maar om de zon weg te houden van de ramen of om een schaduwrijk plaatsje te creëren op je terras.

Met een knikarmscherm geniet je van de warmte, maar in de schaduw!

Voordelen zonneschermen 

  • Zonneschermen houden de warmte buiten.

  • Een zonnescherm houdt vervelende zonnestralen buiten bijvoorbeeld als je tv kijkt. 

  • De meubels blijven dankzij een zonnescherm hun mooie kleur behouden en zullen ook niet verkleuren.

  • Zonneschermen zijn relatief goedkoop als je ze vergelijkt met andere zonwering producten.

  • Met een zonnescherm geniet je bescherming tegen zonnestralen, maar ook tegen schadelijke uv-straling.

  • Dit type zonwering gaat eveneens lang mee.

Onze verschillende zonnetent | zonnescherm | knikarmscherm modellen

Voor zonneschermen werken wij samen met het kwaliteitsmerk Verano. Verano is sinds jaren een betrouwbare referentie wanneer het aankomt op zonwering producten. Verano werkt met hoogwaardige producten en voorziet bovendien 5 jaar garantie op hun producten zoals deze zonneschermen.

Ipanema V280 zonnescherm

De voorlijst en de bovenkap van dit zonnescherm zien er slank en bijgevolg ook zeer compact uit. De oprolbuis is zelfs bij een geheel open zonnescherm niet te zien. Bij deze zonneschermen is er ook led verlichting mogelijk! De maximale breedte van dit zonnescherm is 6000 mm of 6 m. De maximale uitval is 3000 mm of 3 m. Deze zonneschermen zijn verkrijgbaar in zilver, ivoor, wit, zwart en alsook in antraciet.

Ipanema zonnescherm, zonnescherm, zonnetent, zonneluifel, knikarmscherm

Santos V296 zonnetent

Deze zonnetent is zeer stevig. Je kunt enorme terrassen voorzien van een zonwering dankzij de Santos. Er is een cassette scherm voorzien die in gesloten toestand zorgt dat het doek zowel wordt beschermd tegen vuil als tegen het weer. De maximale breedte van deze zonnetent is 6000 mm of 6 m. De maximale uitval is 3500 mm of 3,5 m. Deze zonneschermen zijn verkrijgbaar in zilver, ivoor, wit en alsook in antraciet.

Santos zonnescherm, zonnescherm, zonnetent, zonneluifel, knikarmscherm

St Tropez V360 zonnetent

De voorlijst en de bovenkap van het cassettescherm zijn mooi afgerond wat eveneens zorgt voor een mooi geheel. De profiel zijn stevig en de St Tropez kan grote terrassen voorzien van een zonnescherm. Ingebouwde led verlichting is bij dit type zonnescherm mogelijk. De maximale breedte van dit zonnescherm is 7500 mm en de maximale uitval is 3500 mm. Deze zonneschermen zijn verkrijgbaar in zilver, ivoor, wit als ook in bruin.

St tropez zonnescherm, zonnescherm, zonnetent, zonneluifel, knikarmscherm

Integrada V365 zonnetent

Dit zonneschermen kun je volledig integreren in je gevel. Een mooi esthetisch geheel? Daar zorgt de voorlijst voor! Deze is volledig recht. De maximale breedte van dit zonnescherm is 6000 mm of 6 m. De maximale uitval is 3500 mm of 3,5 m. Deze zonneschermen zijn verkrijgbaar in een ral-kleur naar keuze.

Integrada zonnescherm, zonnescherm, zonnetent, zonneluifel, knikarmscherm

Santander V460 zonneluifel

De cassette van deze zonneluifel is rechthoekig en de zijkappen hebben een blinde bevestiging. Deze zonneluifels zijn zeer stijlvol afgewerkt. De maximale breedte van deze zonneluifel is 7000 mm of 7 m en de maximale uitval is 4000 mm of 4 m. Deze zonneschermen zijn verkrijgbaar in zilver, wit, ivoor alsook in antraciet.

Santander zonnescherm, zonnescherm, zonnetent, zonneluifel, knikarmscherm

Cannes V480 zonnescherm

De voorlijst van het Cannes zonnescherm is recht maar ook zeer compact. Zorg voor extra sfeer op jouw terras dankzij dit zonnescherm die ook voorzien kan worden van led spotjes. De maximale breedte van dit zonnescherm is 7000 mm of 7 m. De maximale uitval is 4000 mm of 4 m. Deze zonneschermen zijn verkrijgbaar in zilver, wit, ivoor alsook in antraciet.

Cannes zonnescherm, zonnescherm, zonnetent, zonneluifel, knikarmscherm

Omkasting zonneschermen

De Verano zonneschermen hebben een volledig gesloten cassette of ook wel omkasting genoemd. De behuizing van het zonnescherm heeft verschillende vormen. Er is een meer afgeronde vorm of een meer kubistische vormgeving als het wat strakker mag zijn.

Doeken zonneschermen

Verano heeft voor haar zonneschermen een eigen Trend collectie. Daarmee speelt de leverancier in op de hipste kleuren van dat jaar. Deze doeken zijn standaard evneens behandeld met een waterafstotende coating. Uiteraard kan er ook gekozen worden uit de ruime Dickson collectie.

Bediening zonneschermen

De zonneschermen kan je zowel bedienen met een zender als met een applicatie. Twijfel je of je zonnescherm nog open staat en je bent niet thuis? Check dan zeker ook de Somfy applicatie en bedien het zonnescherm ook al ben je niet thuis. De Somfy applicatie geeft eveneens feedback als de zonwering gesloten is. Hiervoor heb je een Tahoma box of Connexoon nodig, meer info hierover vind je bij toebehoren. 

Montagesituatie zonneschermen

Veiligheid voorop! Onze monteurs zorgen ervoor dat de zonnetent steeds chemisch verankerd wordt in de gevel.

Waar plaatsen wij zonneschermen?

Een zonnescherm kopen regio Brusselse rand

Zonneschermen kopen regio Antwerpen

Een zonnescherm kopen regio Vlaams-Brabant

Zonneschermen kopen regio Oost-Vlaanderen

Kenmerken

Warmtewerend zonnescherm? :

Ja

Verduisterend zonnescherm? :

Ja

Windvaste zonneschermen? :

Ja

Esthetische vormgeving :

Ja

Smart Home bij zonnescherm? :

Ja

Isolerend zonnescherm? :

Ja

5 jaar garantie op zonnescherm? :

Ja

Insectenwerend zonnescherm? :

Neen

References

Vrijblijvende offerte

Snel en eenvoudig jouw offerte aanvragen in 15 seconden.

Testimonial

"Ik kreeg de gemotiveerde zaakvoerder van Zonbreker over de vloer, hij zorgde voor een onderbouwde uitleg van het zonnescherm. Ik kreeg antwoord op al mijn vragen en ook de offerte voor het zonnescherm was zeer snel gemaakt. Mede door deze service heb ik niet getwijfeld om bij Zonbreker te bestellen!"