Skip to main content

Zonneschermen

Een zonnescherm kent nogal vrij uiteenlopende benamingen, denk bijvoorbeeld maar aan zonneluifel of zonnetent. Iedereen weet wat dit is maar in de vaktaal noemt men dit ook nog wel eens ‘knikarmscherm’.
Een zonnescherm heeft zich al bewezen door de jaren heen. Al is het maar om de zon weg te houden van de ramen of om bijvoorbeeld een plaatsje rijk aan schaduw te creëren op je terras.

Met een knikarmscherm geniet je van de warmte, maar in de schaduw!

Voordelen zonneschermen

  • Zonneschermen houden de warmte buiten.

  • Een zonnescherm houdt vervelende stralen van de zon buiten bijvoorbeeld als je tv kijkt. 

  • De meubels blijven dankzij een zonnescherm hun mooie kleur behouden en zullen ook niet gaan verkleuren.

  • Zonneschermen zijn relatief goedkoop als je ze vergelijkt met bijvoorbeeld andere zonwering producten.

  • Met een zonnescherm geniet je bescherming tegen de zon, maar ook tegen schadelijke uv-straling.

  • Dit type zonwering gaat eveneens lang mee.

Onze verschillende zonnetent | zonnescherm | knikarmscherm modellen

Voor zonneschermen werken wij samen met het merk Verano. Verano is sinds jaren een betrouwbare referentie wanneer het aankomt op zonwering producten. Verano werkt met hoogwaardige producten en voorziet bovendien 5 jaar garantie op hun producten zoals deze zonneschermen.

Ipanema V280 zonnescherm

De voorlijst en de bovenkap van dit zonnescherm ziet er slank en bijgevolg ook zeer compact uit. De oprolbuis is zelfs bij een geheel open zonnescherm niet te zien. Bij deze zonneschermen is er ook led verlichting mogelijk! De maximale breedte van dit zonnescherm is 6000 mm of 6 m. De maximale uitval is 3000 mm of 3 m. Deze zonneschermen zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver, ivoor, wit, zwart en ook in antraciet.

Ipanema zonnescherm, zonnescherm, zonnetent, zonneluifel, knikarmschermIpanema zonnescherm, zonnescherm, zonnetent, zonneluifel, knikarmscherm

Santos V296 zonnescherm

Deze zonnetent is zeer stevig. Je kunt bijgevolg enorme terrassen voorzien van een zonwering dankzij de Santos. Er is een cassette scherm voorzien die in gesloten toestand zorgt dat u het doek zowel kunt beschermen tegen vuil als ook tegen het weer. De maximale breedte van deze zonnetent is 6000 mm of 6 m. De maximale uitval is 3500 mm of 3,5 m. Deze zonneschermen zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver, ivoor, wit en verder ook in antraciet.

Santos zonnescherm, zonnescherm, zonnetent, zonneluifel, knikarmschermSantos zonnescherm

St Tropez V360 zonnescherm

De voorlijst en ook de boven kap van dit cassettescherm zijn mooi afgerond wat eveneens zorgt voor een mooi geheel. Het profiel is stevig en de St Tropez kan zowel kleine als ook grote terrassen voorzien van een zonnescherm. Ingebouwde verlichting is bij dit type zonnescherm eveneens mogelijk. De maximale breedte van dit zonnescherm is 7500 mm. De maximale uitval is 3500 mm. Deze zonneschermen zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver, ivoor, wit als ook in bruin.

St tropez zonnescherm, zonnescherm, zonnetent, zonneluifel, knikarmschermV360 St Tropez zonnescherm

Integrada V365 zonnescherm

Deze zonneschermen kun je volledig integreren in je gevel. Een mooi esthetisch geheel? Daar zorgt de voorlijst voor! Want deze is volledig recht. De maximale breedte van dit zonnescherm is 6000 mm of 6 m. De maximale uitval is 3500 mm of 3,5 m. Deze zonneschermen zijn overigens verkrijgbaar in een kleur naar keuze.

Integrada zonnescherm, zonnescherm, zonnetent, zonneluifel, knikarmschermIntegrada zonnescherm, zonnescherm, zonnetent, zonneluifel, knikarmscherm

 

Santander V460 zonneluifel

De cassette van deze zonneluifel is rechthoekig en de kappen aan de zijkant hebben een blinde bevestiging. Deze zonneluifels zijn trouwens zeer stijlvol afgewerkt. De maximale breedte van deze zonneluifel is 7000 mm of 7 m. De maximale uitval is 4000 mm of 4 m. Deze zonneschermen zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver, wit, ivoor als ook in antraciet.

Santander zonnescherm, zonnescherm, zonnetent, zonneluifel, knikarmschermknikarmscherm

Cannes V480 zonnescherm

De voorlijst van het Cannes zonnescherm is recht, maar ook zeer compact. Zorg voor extra sfeer op jouw terras dankzij dit zonnescherm die we ook kunnen voorzien van spotjes. De maximale breedte van dit zonnescherm is 7000 mm of 7 m. De maximale uitval is 4000 mm of 4 m. Deze zonneschermen zijn verkrijgbaar in bijvoorbeeld zilver, wit, ivoor als ook in antraciet.

Cannes zonnescherm, zonnescherm, zonnetent, zonneluifel, knikarmschermzonnescherm

Omkasting zonneschermen

De Verano zonneschermen hebben overigens een volledig gesloten cassette. Deze noemen we ook wel de omkasting. De behuizing van het zonnescherm kan daarnaast verschillende vormen aannemen. Er is bijvoorbeeld een meer afgeronde vorm of een meer kubistische vorm als het allemaal wat strakker mag zijn.

Doeken zonneschermen

Verano heeft voor haar zonneschermen een eigen Trend collectie. Daarmee speelt de leverancier in op de hipste kleuren van het jaar. Deze doeken zijn standaard eveneens behandeld met een coating die het water afstoot. Uiteraard kan je ook kiezen uit de ruime Dickson collectie.

Bediening zonneschermenbediening

De zonneschermen kan je zowel bedienen met een zender als ook met een applicatie. Twijfel je of je zonnescherm nog open staat en je bent helaas niet meer thuis? Geen probleem! Check dan even de Somfy applicatie en bedien het zonnescherm ook al ben je niet thuis. De Somfy applicatie geeft eveneens feedback als de zonwering gesloten is. Hiervoor heb je een Tahoma box of Connexoon nodig, meer info hierover vind je bij toebehoren. 

Montagesituatie zonneschermen

Veiligheid voorop! Onze monteurs zorgen ervoor dat ze de zonnetent steeds chemisch zullen verankeren in de gevel.

Vergelijkbaar met een zonneluifel?

Waar plaatsen wij zonneschermen?regio zonbreker

Zonbreker werkt in een grote straal van 35 kilometer rond Willebroek. Zo kunnen wij een groot deel van de provincies Antwerpen, Brussel, Oost-Vlaanderen en ook Vlaams-Brabant voorzien van zonwering.

Hieronder vind je alvast een overzicht van alle steden waar wij momenteel werken. Staat jouw stad of gemeente er niet tussen? Geen probleem, geef ons dan zeker een seintje en we bekijken vervolgens wat er mogelijk is.

Een zonnescherm kopen regio Brusselse rand

Zonneschermen kopen regio Antwerpen

Een zonnescherm kopen regio Vlaams-Brabant

Zonneschermen kopen regio Oost-Vlaanderen

Kenmerken

Warmtewerend zonnescherm? :

Ja

Verduisterend zonnescherm? :

Ja

Windvaste zonneschermen? :

Ja

Esthetische vormgeving :

Ja

Smart Home bij zonnescherm? :

Ja

Isolerend zonnescherm? :

Ja

5 jaar garantie op zonnescherm? :

Ja

Insectenwerend zonnescherm? :

Neen

References

Vrijblijvende offerte

Snel en eenvoudig jouw offerte aanvragen in 15 seconden.

Testimonial

"Ik kreeg de gemotiveerde zaakvoerder van Zonbreker over de vloer, hij zorgde voor een onderbouwde uitleg van het zonnescherm. Ik kreeg antwoord op al mijn vragen en ook de offerte voor het zonnescherm was zeer snel gemaakt. Mede door deze service heb ik niet getwijfeld om bij Zonbreker te bestellen!"