Skip to main content

Zonneschermen

Een zonnescherm kent nogal vrij uiteenlopende benamingen, denk maar aan zonneluifel of zonnetent. Iedereen weet wat dit is maar in de vaktaal noemt men dit ook nog wel eens ‘knikarmscherm’.
Een knikarmscherm heeft zich al bewezen door de jaren heen, al is het maar om de zon weg te houden van de ramen of om een schaduwrijk plaatsje te creëren op je terras.

Met een knikarmscherm geniet je van de warmte, maar in de schaduw!

Voordelen zonneschermen 

  • Zonneschermen houden de warmte buiten.

  • Een zonnescherm houdt vervelende zonnestralen buiten bijvoorbeeld als je tv kijkt. 

  • De meubels blijven dankzij een zonnescherm hun mooie kleur behouden en zullen niet verkleuren.

  • Zonneschermen zijn relatief goedkoop als je ze vergelijkt met andere zonwering producten.

  • Met een zonnescherm geniet je bescherming tegen zonnestralen maar ook tegen schadelijke uv-straling.

  • Zonneschermen gaan lang mee.

Onze verschillende zonnetent | zonnescherm | knikarmscherm modellen

Voor zonneschermen werken wij samen met het kwaliteitsmerk Verano. Verano is sinds jaren een betrouwbare referentie wanneer het aankomt op zonwering producten. Verano werkt met hoogwaardige producten en voorziet bovendien 5 jaar garantie op hun producten zoals deze zonneschermen.

Ipanema V280 zonneschermen

De voorlijst en de bovenkap van dit zonnescherm zien er slank en compact uit. De oprolbuis is zelfs bij een geheel open zonnescherm niet te zien. Bij deze zonneschermen is er ook led verlichting mogelijk! De maximale breedte van dit zonnescherm is 6000 mm of 6 m en de maximale uitval is 3000 mm of 3 m. Deze zonneschermen zijn verkrijgbaar in zilver, ivoor, wit, zwart of antraciet.

Ipanema zonnescherm, zonnescherm, zonnetent, zonneluifel, knikarmscherm

Santos V296 knikarmscherm

Dit knikarmscherm is zeer stevig. Je kunt enorme terrassen voorzien van een zonwering dankzij de Santos. Er is een cassette scherm voorzien die in gesloten toestand zorgt dat het doek wordt beschermd tegen vuil en tegen het weer. De maximale breedte van dit knikarmscherm is 6000 mm of 6 m en de maximale uitval is 3500 mm of 3,5 m. Deze zonneschermen zijn verkrijgbaar in zilver, ivoor, wit of antraciet.

Santos zonnescherm, zonnescherm, zonnetent, zonneluifel, knikarmscherm

St Tropez V360 zonnescherm

De voorlijst en de bovenkap van het cassettescherm zijn mooi afgerond wat zorgt voor een mooi geheel. De profiel zijn stevig en de St Tropez kan grote terrassen voorzien van een zonnescherm. Ingebouwde led verlichting is bij dit type zonnescherm mogelijk. De maximale breedte van dit zonnescherm is 7500 mm en de maximale uitval is 3500 mm. Deze zonneschermen zijn verkrijgbaar in zilver, ivoor, wit of bruin.

St tropez zonnescherm, zonnescherm, zonnetent, zonneluifel, knikarmscherm

Integrada V365 zonnescherm

dit zonneschermen kun je volledig integreren in je gevel. De voorlijst is volledig recht en zorgt voor een mooi esthetisch geheel. De maximale breedte van dit zonnescherm is 6000 mm of 6 m en de maximale uitval is 3500 mm of 3,5 m. Deze zonneschermen zijn verkrijgbaar in een ralkleur naar keuze.

Integrada zonnescherm, zonnescherm, zonnetent, zonneluifel, knikarmscherm

Santander V460 zonneluifel

De cassette van deze zonneluifel is rechthoekig en de zijkappen hebben een blinde bevestiging. Deze zonneluifels zijn zeer stijlvol afgewerkt. De maximale breedte van deze zonneluifel is 7000 mm en de maximale uitval is 4000 mm of 4 m. Deze zonneschermen zijn verkrijgbaar in zilver, wit, ivoor of antraciet.

Santander zonnescherm, zonnescherm, zonnetent, zonneluifel, knikarmscherm

Cannes V480 zonnescherm

De voorlijst van het Cannes zonnescherm is recht en zeer compact. Zorg voor extra sfeer op jouw terras dankzij dit zonnescherm die voorzien kan worden van led spotjes. De maximale breedte van dit zonnescherm is 7000 mm of 7 m en de maximale uitval is 4000 mm of 4 m. Deze zonneschermen zijn verkrijgbaar in zilver, wit, ivoor of antraciet.

Cannes zonnescherm, zonnescherm, zonnetent, zonneluifel, knikarmscherm

Omkasting zonneschermen

De Verano zonneschermen hebben een volledig gesloten cassette of ook wel omkasting genoemd. De behuizing van het zonnescherm heeft verschillende vormen, meer afgerond of een meer kubistische vormgeving als het wat strakker mag zijn.

Doeken zonnneschermen

Verano heeft voor haar zonneschermen een eigen Trend-color collectie, daarmee speelt de leverancier in op de hipste kleuren van dat jaar. Deze doeken zijn standaard behandeld met een waterafstotende coating. Uiteraard kan er ook gekozen worden uit de ruime Dickson collectie.

Bediening zonneschermen

De zonneschermen kan je zowel bedienen met een zender of applicatie. Twijfel je of je zonnescherm nog open staat en je bent niet thuis? Check de Somfy applicatie en bedien het zonnescherm ook al ben je niet thuis. De Somfy applicatie geeft feedback als de zonwering gesloten is. Hiervoor heb je een Tahoma box of Connexoon nodig, meer info hierover bij toebehoren. 

Montagesituatie zonneschermen

Veiligheid voorop! Onze monteurs zorgen ervoor dat het knikarmscherm steeds chemisch verankerd wordt in de gevel.

Waar plaatsen wij zonneschermen?

Een zonnescherm kopen regio Brussel rand: AsseZellikMollemKobbegemRelegemStrombeekVilvoordeGrimbergenWemmelMeiseMachelenDilbeekMerchtem en Wolvertem

Zonneschermen kopen regio Antwerpen: BeverenSint-NiklaasMechelenRijmenamSint-Katelijne-WaverWillebroekKontich,
WilrijkBerchemHemiksemAartselaarDuffelNielSchelle en Edegem

Een zonnescherm kopen regio Vlaams-Brabant: Kapelle-Op-Den-BosKampenhoutZaventemLonderzeelRamsdonkKeerbergen,
HeverZemstSteenokkerzeelPerkHaachtMalderen en Steenhuffel.

Zonneschermen kopen regio Oost-Vlaanderen: LokerenTemseKruibekeHammeMoerbekeStekeneDendermondeOpwijkBuggenhoutLebbeke en Bornem

Kenmerken

Warmtewerend zonnescherm? :

Ja

Verduisterend zonnescherm? :

Ja

Windvaste zonneschermen? :

Ja

Esthetische vormgeving :

Ja

Smart Home bij zonnescherm? :

Ja

Isolerend zonnescherm? :

Ja

5 jaar garantie op zonnescherm? :

Ja

Insectenwerend zonnescherm? :

Neen

References

Vrijblijvende offerte

Snel en eenvoudig jouw offerte aanvragen in 15 seconden.

Testimonial

"Ik kreeg de gemotiveerde zaakvoerder van Zonbreker over de vloer, hij zorgde voor een onderbouwde uitleg van het zonnescherm. Ik kreeg antwoord op al mijn vragen en de offerte voor het zonnescherm was zeer snel gemaakt. Mede door deze service heb ik niet getwijfeld om bij Zonbreker te bestellen!"