Skip to main content

Zonneschermen

Een zonnescherm kent nogal vrij uiteenlopende benamingen, denk maar aan luifel en zonnetent. Iedereen weet wat dit is maar in de vaktaal noemt men dit ‘knikarmscherm’.
Een knikarmscherm heeft zich al bewezen door de jaren heen, al is het maar om de zon weg te houden van de ramen of om een schaduwrijk plaatsje te creëren op je terras.

Met een knikarmscherm geniet je van de warmte, maar in de schaduw!

Omkasting: de Verano schermen hebben een volledig gesloten cassette (omkasting). De behuizing heeft verschillende vormen, meer afgerond of een meer kubistische vormgeving als het wat strakker mag zijn.

Doeken: Verano heeft een eigen Trend-color collectie, daarmee speelt de leverancier in op de hipste kleuren van dat jaar. Deze doeken zijn standaard behandeld met een waterafstotende coating. Uiteraard kan er ook gekozen worden uit de ruime Dickson collectie.

Bediening: de zonneschermen kan je zowel bedienen met een zender of App. Twijfel je of je scherm nog open staat en je bent niet thuis? Check de Somfy App en bedien het scherm ook al ben je niet thuis. De Somfy applicatie geeft feedback als de zonwering gesloten is. Hiervoor heb je een Tahoma box of Connexoon nodig, meer info hierover bij toebehoren. 

Montagesituatie: veiligheid voorop! Onze monteurs zorgen ervoor dat het knikarmscherm steeds chemisch verankerd wordt in de gevel.

Kenmerken

Warmtewerend :

Ja

Verduisterend :

Ja

Windvast :

Ja

Esthetische vormgeving :

Ja

Smart Home mogelijk? :

Ja

Isolerend :

Ja

5 jaar garantie? :

Ja

Insectenwerend :

Neen

References

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag hier uw vrijblijvende: offerte, opmeting of advies aan

Product

Type product

Wanneer mogen wij u contacteren?

Tijdstip
Hoe heeft u ons gevonden?

Testimonial

"Ik kreeg de gemotiveerde zaakvoerder van Zonbreker over de vloer, hij zorgde voor een onderbouwde uitleg van het product. Ik kreeg antwoord op al mijn vragen en de offerte was zeer snel gemaakt. Mede door deze service heb ik niet getwijfeld om bij Zonbreker te bestellen!"