Skip to main content

Voorzetrolluiken

Met een rolluik voor je ramen kun jij op zondagochtend ook eens lekker uitslapen, maar het zorgt er ook voor dat jouw woning beter geïsoleerd is. Dit houdt in dat de warme lucht in de zomer minder de kans krijgt jouw woning binnen te dringen en je woning dus koeler blijft. Dit geldt ook voor de koude lucht in de winter. Zo bespaar je aanzienlijk op je rekening voor energie. Daarnaast weren rolluiken ook het geluid en daarenboven hebben ze een inbraak vertragende eigenschap. Zo kun jij altijd ontspannen en kun je ook met een gerust hart op vakantie.

Jouw huis is dé plek waar u zich op jouw gemak moet voelen. Veiligheid speelt daarbij een essentiële rol. Rolluiken zorgen voor veiligheid en privacy. Ze fungeren ook als een stevig pantser voor jouw raam.

Bovendien hebben rolluiken een verduisterende, geluidswerende en ook een isolerende functie. In de zomer houden ze het lekker koel binnen en in de winter houden ze de kou buiten. Hierdoor bespaar je ieder jaar ook een hoop energie.

Mogelijkheden voor een rolluik

 • Ruime waaier aan kleuren voor de lamellen.
 • Omkasting: naast de standaardkleuren, kunnen we de omkasting ook lakken in een kleur naar keuze.
 • Er is keuze tussen verschillende lamellen afhankelijk van de breedte- en hoogtemaat.
 • Zowel hand bediending als automatisatie is mogelijk.
 • Autonoom circuit mogelijk door middel van een zonnepaneel. Er is dus geen aansluiting nodig naar binnen m.u.v. grotere rolluiken.
 • Naast Somfy motoren bieden we ook rolluiken met goedkopere motoren aan, zo passen ze in ieders budget.

Alle voordelen van rolluiken op een rijtje

 • Een rolluik is niet alleen zonwerend, maar verminderen ook het geluid. Dat is dus heerlijk als je in het weekend ook eens wil uitslapen.
 • Rolluiken houden in de zomer de warmte buiten en in de winter werken ze isolerend.
 • Met goede rolluiken kun je ook een serieuze besparing doen op jouw factuur voor energie. Dit iedere maand opnieuw. Je kunt de aanschaf van rolluiken dus zeker ook zien als een goede investering.
 • Dieven houden niet van rolluiken, sterker nog, u kan ze door rolluiken afschrikken!
 • Rolluiken zijn ook een relatief goedkope manier van zonwering, als je vergelijkt met andere types zonwering.
 • Een rolluik bezorgt jouw ook de nodige privacy in huis.
 • Rolluiken kunnen we installeren op gelijk welk type raam.

Types voorzetrolluiken

RV 40 voorzetrolluik

rolluik, rolluiken

Dit is een zeer populair rolluik met dikke lamellen. De lamellen zorgen voor een uitstekende isolerende werking. Het pantser is stevig en zorgt voor de nodige veiligheid. De lamellen zijn gearreteerd en kunnen op deze manier niet vastlopen nog verschuiven.

De populairste kleuren voor voorzetrolluiken zijn wit, antraciet, bruin en ivoor. Er is een maximale breedte voor dit type rolluik van 3,3 meter en de maximale hoogte van de RV40 rolluik is 3 meter. U kan kiezen voor een manuele voorzetrolluik of een elektrische voorzetrolluik. De lamellen zijn 40 millimeter breed en 8,7 millimeter dik.

RV 45 voorzetrolluik

rolluik, rolluiken

Een rolluik is ook populair, omdat ze een goedkope manier van zonwering zijn. De kasten van dit type rolluik zijn eerder klein, want er is een speciale manier van oprollen. De lamellen zorgen eveneens voor een uitstekende isolerende werking. Het pantser is stevig en zorgt bijgevolg ook voor de nodige veiligheid. De lamellen zijn gearreteerd en kunnen op deze manier ook niet vastlopen nog verschuiven.

De populairste kleuren voor rolluiken zijn wit, bosgroen, antraciet als ook naturel. Er is een maximale breedte voor dit type rolluik van 2,9 meter en de maximale hoogte van de RV 45 rolluik is 3 meter. U kan hier kiezen voor zowel een manueel rolluik als een elektrisch rolluik. De lamellen zijn 45 millimeter breed en 9 millimeter dik.

Vergelijkbare zonwering? vergelijken

Plaatsing van een rolluik

Wij plaatsen rolluiken rond Willebroek maar ook in de ruime omgeving. Contacteer ons gerust voor een offerte voor rolluiken!

Waar plaatsen wij voorzetrolluiken?regio zonbreker

Zonbreker werkt in een grote straal van 35 kilometer rond Willebroek. Zo kunnen wij een groot deel van de provincies Antwerpen, Brussel, Oost-Vlaanderen en ook Vlaams-Brabant voorzien van zonwering.

Hieronder vind je alvast een overzicht van alle steden waar wij werken. Staat jouw stad of gemeente er niet tussen? Geen probleem, geef ons dan zeker een seintje en we bekijken wat er mogelijk is.

  Een rolluik laten plaatsen regio Brusselse rand

  Rolluiken regio Antwerpen

  Een rolluik laten plaatsen regio Vlaams-Brabant

  Rolluiken regio Oost-Vlaanderen

  Kenmerken

  Warmtewerend :

  Ja

  Verduisterend :

  Ja

  Windvaste rolluiken :

  Ja

  Esthetische vormgeving :

  Ja

  Smart Home Somfy mogelijk? :

  Ja

  Isolerende rolluiken :

  Ja

  5 jaar garantie op rolluik? :

  Ja

  Insectenwerend :

  Ja

  References

  Vrijblijvende offerte

  Snel en eenvoudig jouw offerte aanvragen in 15 seconden.