Skip to main content

Voorzetrolluiken

Met een rolluik voor je ramen kun jij op zondagochtend lekker uitslapen, maar het zorgt er ook voor dat jouw woning beter geïsoleerd is. Dit houdt in dat de warme lucht in de zomer minder de kans krijgt jouw woning binnen te dringen en je woning koel blijft. Dit geldt ook voor de koude lucht in de winter. Zo bespaar je aanzienlijk op je energierekening. Daarnaast hebben rolluiken een geluidswerende en inbraakvertragende eigenschap. Zo kun jij altijd ontspannen en met een gerust hart op vakantie.

Jouw huis is dé plek waar u zich op uw gemak moet voelen. Veiligheid speelt daarbij een essentiële rol. Rolluiken zorgen voor veiligheid en privacy. Ze fungeren als een stevig pantser voor uw raam.

Bovendien hebben rolluiken een verduisterende, geluidswerende en isolerende functie. In de zomer houden ze het lekker koel binnenshuis en in de winter houden ze de kou buiten. Hierdoor bespaar je ieder jaar een hoop energie.

Mogelijkheden voor rolluiken

  • ruime waaier aan lamelkleuren
  • omkasting: naast de standaardkleuren, kan de omkasting gelakt worden in een RAL-kleur naar keuze
  • keuze tussen verschillende lamellen afhankelijk van de breedte- en hoogtemaat
  • handbediend en geautomatiseerd mogelijk
  • autonoom circuit mogelijk d.m.v. zonnepaneel (geen aansluiting nodig naar binnen) m.u.v. grotere rolluiken
  • naast Somfy motoren bieden we ook rolluiken met goedkopere motoren aan, zo passen ze in ieders budget

Plaatsing van een rolluik

Wij plaatsen rolluiken in de ruime omgeving rond Willebroek. Contacteer ons gerust voor een offerte!

Waar plaatsen wij rolluiken?

Een rolluik laten plaatsen regio Brussel rand: Asse, Zellik, Mollem, Kobbegem, Relegem, Strombeek, Vilvoorde, Grimbergen, Wemmel, Meise, Machelen, Dilbeek, Merchtem en Wolvertem.

Rolluiken regio Antwerpen: Beveren, Sint-Niklaas, Mechelen, Rijmenam, Sint-Katelijne-Waver, Willebroek, Kontich, Wilrijk, Berchem, Hemiksem, Aartselaar, Duffel, Niel, Schelle en Edegem.

Een rolluik laten plaatsen regio Vlaams-Brabant: Kapelle-Op-Den-Bos, Kampenhout, Zaventem, Londerzeel, Ramsdonk, Keerbergen, Hever, Zemst, Steenokkerzeel, Perk, Haacht, Malderen en Steenhuffel.

Rolluiken regio Oost-Vlaanderen: Lokeren, Temse, Kruibeke, Hamme, Moerbeke, Stekene, Dendermonde, Opwijk, Buggenhout, Lebbeke en Bornem.

 

Kenmerken

Warmtewerend :

Ja

Verduisterend :

Ja

Windvaste rolluiken :

Ja

Esthetische vormgeving :

Ja

Smart Home Somfy mogelijk? :

Ja

Isolerende rolluiken :

Ja

5 jaar garantie op rolluik? :

Ja

Insectenwerend :

Ja

References

Vrijblijvende offerte

Snel en eenvoudig jouw offerte aanvragen in 15 seconden.