Skip to main content

Voorzetrolluiken

Met een rolluik voor je ramen kun jij op zondagochtend lekker uitslapen, maar het zorgt er ook voor dat jouw woning beter geïsoleerd is. Dit houdt in dat de warme lucht in de zomer minder de kans krijgt jouw woning binnen te dringen en je woning koel blijft. Dit geldt ook voor de koude lucht in de winter. Zo bespaar je aanzienlijk op je energierekening. Daarnaast hebben rolluiken een geluidswerende en inbraakvertragende eigenschap. Zo kun jij altijd ontspannen en met een gerust hart op vakantie.

Jouw huis is dé plek waar u zich op uw gemak moet voelen. Veiligheid speelt daarbij een essentiële rol. Rolluiken zorgen voor veiligheid en privacy. Ze fungeren als een stevig pantser voor uw raam.

Bovendien hebben rolluiken een verduisterende, geluidswerende en isolerende functie. In de zomer houden ze het lekker koel binnenshuis en in de winter houden ze de kou buiten. Hierdoor bespaar je ieder jaar een hoop energie.

Mogelijkheden voor een rolluik

  • ruime waaier aan lamelkleuren
  • omkasting: naast de standaardkleuren, kan de omkasting gelakt worden in een RAL-kleur naar keuze
  • keuze tussen verschillende lamellen afhankelijk van de breedte- en hoogtemaat
  • handbediend en geautomatiseerd mogelijk
  • autonoom circuit mogelijk d.m.v. zonnepaneel (geen aansluiting nodig naar binnen) m.u.v. grotere rolluiken
  • naast Somfy motoren bieden we ook rolluiken met goedkopere motoren aan, zo passen ze in ieders budget

Types rolluiken

RV 40 rolluik

rolluik, rolluiken

Dit is een zeer populair rolluik met dikke lamellen. De lamellen zorgen voor een uitstekende isolerende werking. Het pantser is stevig en zorgt voor de nodige veiligheid. De lamellen zijn gearreteerd en kunnen op deze manier niet vastlopen nog verschuiven.

De populairste kleuren voor rolluiken zijn wit, antraciet, bruin en ivoor. De maximale breedte voor dit type rolluik is 3,3 meter en de maximale hoogte is 3 meter. Er kan gekozen worden voor een manueel rolluik of een elektrisch rolluik. De lamellen zijn 40 millimeter breed en 8,7 millimeter dik.

RV 45 rolluik

rolluik, rolluiken

Een rolluik is ook populair, omdat ze een goedkope manier van zonwering zijn. De kasten van dit type rolluik zijn eerder klein, want er is een speciale manier van oprollen. De lamellen zorgen voor een uitstekende isolerende werking. Het pantser is stevig en zorgt voor de nodige veiligheid. De lamellen zijn gearreteerd en kunnen op deze manier niet vastlopen nog verschuiven.

De populairste kleuren voor rolluiken zijn wit, bosgroen, antraciet of naturel. De maximale breedte voor dit type rolluik is 2,9 meter en de maximale hoogte is 3 meter. Er kan gekozen worden voor een manueel rolluik of een elektrisch rolluik. De lamellen zijn 45 millimeter breed en 9 millimeter dik.

Plaatsing van een rolluik

Wij plaatsen rolluiken in de ruime omgeving rond Willebroek. Contacteer ons gerust voor een offerte!

Waar plaatsen wij rolluiken?

Een rolluik laten plaatsen regio Brusselse rand

Rolluiken regio Antwerpen

Een rolluik laten plaatsen regio Vlaams-Brabant

Rolluiken regio Oost-Vlaanderen

 

Kenmerken

Warmtewerend :

Ja

Verduisterend :

Ja

Windvaste rolluiken :

Ja

Esthetische vormgeving :

Ja

Smart Home Somfy mogelijk? :

Ja

Isolerende rolluiken :

Ja

5 jaar garantie op rolluik? :

Ja

Insectenwerend :

Ja

References

Vrijblijvende offerte

Snel en eenvoudig jouw offerte aanvragen in 15 seconden.