Skip to main content

Screens | zip screens | ritsscreens

De ritsscreens, screens of zip screens van de Belgisch Nederlandse producent Verano zijn zonwerend, windvast en ook insecten werend. Het zonwerend en brandwerend doek van de ritsscreens zit geritst in de geleiders. 

Met screens vergroot je eveneens de privacy in jouw woning. Als je zin hebt om even wat te sporten of wat te relaxen. Dan doe je de zipscreens naar beneden en kun je hier dus optimaal van gaan genieten.

Onze screens zijn gekeurd en bovendien windvast tot snelheden van 120 kilometer per uur. Dus ook bij harde wind of storm blijven zipscreens veilig en betrouwbaar. Zip screens zijn een uitstekende keuze omdat ze de warmte buiten houden terwijl het licht nog gefilterd binnen komt.

Voordelen van screens 

  • Screens houden de warmte buiten. In de zomer kun je een plaats met dit type zonwering ook optimaal ventileren zonder last van insecten.

  • Zowat ieder raam kunnen we van een Verano screen voorzien; er zijn breedtes tot 4 meter per zip screen mogelijk en hoogtes tot wel 6 meter. 

  • Screens houden jouw ramen langer schoon. Ze hoeven ook bijzonder weinig onderhoud.

  • Screens verhogen ook de privacy, maar laten toch licht binnen. Jij kunt dus naar buiten blijven kijken, maar mensen kunnen niet binnenkijken. Je hebt dus geen last meer van laag hangende zon of overdreven inval van het licht.

  • Het doek van het ritsscreen is windvast doordat de rits heel goed in het doek zit ingesloten. Ritsscreens zijn dus vele malen beter dan traditionele screens die al snel gaan klapperen bij veel wind.

  • Je kunt bij screens ook kiezen voor allerlei kleuren. Zowel voor het doek als ook voor het frame.

  • Dit type zonwering geeft eveneens een luxe uitstraling aan jouw huis. Je kunt het ook zeker zien als een investering.

  • Zonnescreens zijn een goedkope manier van zonwering. Voor een relatief laat budget haal je bijgevolg een topproduct in huis.

  • Zet het zonwerend screen in elke gewenste stand. Je kunt bij ons ook kiezen tussen een handbediende en elektrische versie.

Modellen ritsscreens

Zonbreker is een premium dealer van Verano voor windvaste ritsscreens. Verano is sinds jaar en dag een kwaliteitsreferentie voor zonwering producten zoals ritsscreens. Verano werkt met hoogwaardige producten en er is eveneens een garantie van 5 jaar. Wij bieden 3 types zipscreens aan.

V540 zipscreen

Dit windvast screen is geschikt voor zowel kleine als ook iets grotere ramen. De zijgeleiders zijn voorzien van een rits systeem en zorgen bijgevolg voor een constante spanning. De maximale breedte van deze zipscreens zijn 3400 mm of 3,4 meter. De maximale hoogte is 3000 mm of 3 meter. Deze zonwerende ritsscreens zijn verkrijgbaar in bijvoorbeeld wit, ivoor, zilver of antraciet.

V540 screens, screens

V550 zipscreen

Dit zonwerend screen is geschikt voor alle types ramen. De maximale breedte van deze zipscreens is 3400 mm of 3,4 meter. De maximale hoogte is 5000 mm of 5 meter. Deze ritsscreens zijn verkrijgbaar in bijvoorbeeld wit, ivoor, zilver, zwart of antraciet.

V550 screens, screens

V599 zipscreen

Dit type screens zijn speciaal bestemd voor grotere ramen. De geleiders van de zipscreens zijn zeer smal en dat zorgt bijgevolg voor een extra mooi uitzicht. De maximale breedte van deze zipscreens zijn 4000 mm of 4 meter. De maximale hoogte is 6000 mm of 6 meter. Deze zonwerende ritsscreens zijn verkrijgbaar in bijvoorbeeld wit, ivoor, zilver of antraciet.

V599 screens, screensscreen, ritsscreen, zip screen

Omkasting zip screens

Compacte kastafmetingen die we buiten de standaard kleuren kunnen laten coaten met kleuren uit de RAL-waaier. Er zijn hier ook verschillende vormen mogelijk.

Doeken zip screens

Er bestaat een ruime waaier aan kleuren voor het doek en doek types. Zoals bijvoorbeeld 100% verduisterende doeken voor slaapkamers.

Kleuren screens

Deze windvaste screens zijn verkrijgbaar in zilver, ivoor, wit of antraciet. Dit zijn eveneens populaire kleuren.

Bediening screens

bediening

De ritsscreens zijn steeds voorzien van een motor, bedienbaar met een schakelaar, zender en of applicatie van Somfy. U kan ook kiezen voor een zonnepaneel waardoor bekabeling naar binnen ook niet meer nodig is. 

Montagesituatie ritsscreens

Klassieke montage gebeurt op de gevel of ook wel tussen de gevelsteen. Verano heeft ook een Integrada screen ontworpen die we kunnen monteren in de spouwmuur.

Zie ook onze blog over ritsscreens => ga naar hete zomers 

Vergelijkbaar met screens? 

Waar plaatsen wij screens | ritsscreens?

Zonbreker werkt in een grote straal van 35 kilometer rond Willebroek. Zo kunnen wij een groot deel van de provincies Antwerpen, Brussel, Oost-Vlaanderen en ook Vlaams-Brabant voorzien van zonwering.

Hieronder vind je alvast een overzicht van alle steden waar wij werken. Staat jouw stad of gemeente er niet tussen? Geen probleem, geef ons dan zeker een seintje en we bekijken vervolgens wat er mogelijk is.

Een zip screen kopen regio Brusselse rand

Ritsscreens kopen regio Antwerpen

Een ritsscreen kopen regio Vlaams-Brabant

Zip screens kopen regio Oost-Vlaanderen

Kenmerken

Warmtewerend zip screen? :

Ja

Verduisterende screens? :

100% of semi-transparant

Windvaste ritsscreens :

Ja

Esthetische vormgeving :

Ja

Smart Home mogelijk bij screens? :

Ja

Isolerend ritsscreen? :

Ja

5 jaar garantie op ritsscreens? :

Ja

Insectenwerend ritsscreen? :

Ja

References

Vrijblijvende offerte

Snel en eenvoudig jouw offerte aanvragen in 15 seconden.

Testimonial

Ann B. : wat een service en producten fantastisch! Zeer tevreden van mijn ritsscreens!