Skip to main content

Screens

De ritsscreens van producent Verano zijn zonwerend, windvast en insectenwerend, het zonwerend en brandwerend doek van de ritsscreens zit geritst in de geleiders. 

Met screens vergroot je de privacy in jouw woning. Als je zin hebt om even wat te sporten of wat te relaxen. Dan doe je de zipscreens naar beneden en kun je hier optimaal van genieten.

Deze screens zijn TÜV-gekeurd en windvast tot snelheden van 120 km/u. Zip screens zijn een uitstekende keuze omdat ze de warmte buiten houden terwijl het daglicht nog gefilterd binnen komt.

Voordelen screens 

  • Screens houden de warmte buiten 

  • Zowat ieder raam kan van een Verano screen worden voorzien; er zijn breedtes tot 4 meter per zip screen mogelijk en hoogtes tot wel 6 meter. 

  • Screens houden jouw raampartijen langer schoon. 

  • Screens verhogen de privacy, maar laten toch licht binnen. 

  • Het doek van het ritsscreen is windvast door de rits zit het doek heel goed ingesloten 

Modellen

Zonbreker is een premium dealer van Verano voor windvaste ritsscreens. Verano is sinds jaar en dag een kwaliteitsreferentie voor zonwering producten zoals ritsscreens. Er worden hoogwaardige producten gebruikt en er is een garantie van 5 jaar. Wij bieden 3 types zipscreens aan.

V540 zipscreen

Dit windvast screen is geschikt voor kleine en iets grotere ramen. De zijgeleiders zorgen voor en constante spanning. De maximale breedte van deze zipscreens zijn 3400 mm en de maximale hoogte is 3000 mm. Deze zonwerende ritsscreens zijn verkrijgbaar in wit, ivoor, zilver of antraciet.

V550 zipscreen

Dit zonwerend screen is geschikt voor alle types ramen. De maximale breedte van deze zipscreens zijn 3400 mm en de maximale hoogte is 5000 mm. Deze ritsscreens zijn verkrijgbaar in wit, ivoor, zilver, zwart of antraciet.

V599 zipscreen

Dit type screens zijn speciaal bestemd voor grotere raampartijen. De geleiders van de zipscreens zijn zeer smal en dat zorgt voor extra mooi uitzicht. De maximale breedte van deze zipscreens zijn 4000 mm en de maximale hoogte is 6000 mm. Deze zonwerende ritsscreens zijn verkrijgbaar in wit, ivoor, zilver of antraciet.

Omkasting zip screens

Compacte kastafmetingen die buiten de standaardkleuren gecoat kunnen worden met kleuren uit de RAL-waaier. Er zijn hier Verschillende vormen mogelijk.

Doeken zip screens

Er bestaat een ruime waaier aan doekkleuren en doek types, zoals 100% verduisterende doeken voor slaapkamers.

Kleuren screens

Deze windvaste screens zijn verkrijgbaar in zilver, ivoor, wit of antraciet. Dit zijn eveneens populaire kleuren.

Bediening screens

De ritsscreens zijn steeds gemotoriseerd, bedienbaar met een schakelaar, zender en of app van Somfy. Er kan ook gekozen worden voor een zonnepaneel waardoor bekabeling naar binnen niet meer nodig is. 

Montagesituatie ritsscreens

Klassieke montage gebeurt op de gevel of tussen de gevelsteen. Verano heeft een Integrada screen ontworpen die kan gemonteerd worden in de spouwmuur.

Zie ook onze blog over ritsscreens => ga naar hete zomers 

Kenmerken

Warmtewerend zip screen? :

Ja

Verduisterende screens? :

100% of semi-transparant

Windvaste ritsscreens :

Ja

Esthetische vormgeving :

Ja

Smart Home mogelijk bij screens? :

Ja

Isolerend ritsscreen? :

Ja

5 jaar garantie op ritsscreens? :

Ja

Insectenwerend ritsscreen? :

Ja

References

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag hier uw vrijblijvende: offerte, opmeting of advies aan

Product

Type product

Wanneer mogen wij u contacteren?

Tijdstip
Hoe heeft u ons gevonden?

Testimonial

Ann B. : wat een service en producten fantastisch!