Skip to main content

Rolpoort

Rolpoorten beschikken over de techniek van rolluiken. Het pantser van rolpoorten is echter veel zwaarder. Hierdoor fungeren ze ook uitstekend als alternatief voor garagedeuren. Daarnaast gebruiken onze klanten rolpoorten ook veel voor grote ramen en vitrines van winkels.

rolpoort, rolpoorten

Mogelijkheden voor rolpoorten

 • er is een ruime waaier aan lamelkleuren zoals bijvoorbeeld wit, grijs bruin en ivoor.

 • omkasting: naast de standaard kleuren, kunnen we de omkasting ook lakken in een kleur naar keuze

 • keuze tussen verschillende lamellen afhankelijk van de breedte- en hoogtemaat

 • enkel geautomatiseerd mogelijk

Alle voordelen op een rijtje

 • Efficiënte en veilige manier om je pand af te sluiten.
 • Gemakkelijk in onderhoud
 • Een rolpoort is duurzaam en ook heel sterk.
 • Dit product neemt maar weinig ruimte in beslag.
 • Gemakkelijk te bedienen via een afstandsbediening.
 • Vrijwel geruisloos bij openen en terug sluiten.
 • Zonwerend, geluidswerend, vochtwerend, isolerend en inbraakwerend.

Types rolpoorten

RV 55 rolpoort

rolpoort, rolpoorten

Deze rolpoort beschikt over dezelfde techniek als rolluiken. Maar dan alleen met een veel zwaarder pantser wat dus ook zorgt voor extra veel veiligheid. De lamellen zorgen voor een uitstekende isolerende werking en weren eveneens het geluid. Deze lamellen zijn gearreteerd en kunnen op deze manier niet vastlopen en ook niet verschuiven.

De populairste kleuren voor rolluiken zijn wit, grijs, bruin en ivoor. Er is een maximale breedte voor dit type rolluik van 4,2 meter en de maximale hoogte is 3 meter. U kan enkel kiezen voor een elektrische rolpoort. Zo kunnen we eveneens het gemak in gebruik optimaliseren. De lamellen zijn 55 millimeter breed en 12,3 millimeter dik.

RV 77 rolpoort

rolpoort, rolpoorten

Deze rolpoort beschikt over dezelfde techniek als rolluiken. Maar dan alleen met een heel zwaar pantser wat dus ook zorgt voor extra veel veiligheid. Deze lamellen zorgen voor een uitstekende isolerende werking en weren eveneens het geluid. De ophangveer van de lamellen zal blokkeren bij geforceerd optillen. Deze rolpoort kan je ook vanop afstand openen.

De populairste kleuren voor rolluiken zijn wit, grijs, bruin en ivoor. Er is een maximale breedte voor dit type rolluik van 4,4 meter en de maximale hoogte is 4 meter. U kan enkel kiezen voor een elektrische rolpoort. Zo kunnen we eveneens het gemak in gebruik optimaliseren. De lamellen zijn 77 millimeter breed en 19 millimeter dik.

Plaatsing van een rolpoort

We plaatsen rolpoorten in Willebroek maar ook in de ruime omgeving. Hiervoor werken we ook samen met het kwaliteitsproduct van Verano. Neem gerust contact op voor meer informatie of ook voor een vrijblijvende offerte op maat.

Waar plaatsen wij rolpoorten?

Zonbreker werkt in een grote straal van 35 kilometer rond Willebroek. Zo kunnen wij een groot deel van de provincies Antwerpen, Brussel, Oost-Vlaanderen en ook Vlaams-Brabant voorzien van zonwering.

Hieronder vind je alvast een overzicht van alle steden waar wij werken. Staat jouw stad of gemeente er niet tussen? Geen probleem, geef ons dan zeker een seintje en we bekijken vervolgens wat er mogelijk is.

regio zonbreker

Een rolpoort laten plaatsen regio Brusselse rand

Rolpoorten regio Antwerpen

Een rolpoort laten plaatsen regio Vlaams-Brabant

Rolpoorten regio Oost-Vlaanderen

Kenmerken

Warmtewerende rolpoorten? :

Ja

Verduisterende rolpoorten? :

Ja

Windvaste rolpoort :

Ja

Esthetische vormgeving :

Ja

Smart Home mogelijk? :

Ja

Isolerende rolpoorten :

Ja

5 jaar garantie? :

Ja

Insectenwerende rolpoorten :

Ja

References

Vrijblijvende offerte

Snel en eenvoudig jouw offerte aanvragen in 15 seconden.