Skip to main content

De zon is essentieel voor al het leven op onze planeet, maar soms wordt het even te veel. De felle zon kan u verbranden, en de onaangename stijging van de temperatuur kan u ook ongemakkelijk maken. Niet voor niets zijn er veel oplossingen bedacht om het licht van de zon tegen te houden. Binnen en wanneer u op het terras zit, helpt zonwering om overmatig licht van de zon en hitte te reduceren of te voorkomen. Door de opwarming van de aarde is de vraag naar verschillende soorten zonwering de laatste jaren daarom enorm toegenomen. 

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor een zonwering! 

Verschillende soorten zonwering 

Wilt u ervoor zorgen dat de stralen van de zon niet in uw huis komen? Dan kunt u kiezen uit verschillende soorten zonwering. De bekendste zijn zonneschermenritsscreensrolluiken, jaloezieën en rolgordijnen

Buiten kunt u denken aan bijvoorbeeld een pergola, verandazonwerig en overkappingen, zoals zeer comfortabele lamellendaken. Voor ieder budget is er een oplossing en u kunt bij ons terecht voor een breed scala aan producten en oplossingen voor uw wensen. 

Een aangenamer leven 

Welk type zonwering u kiest, hangt uiteraard ook af van uw specifieke wensen. Wat alle soorten overkappingen echter gemeen hebben, is dat ze ervoor kunnen zorgen dat u een aangenamer buitenleven ervaart. Zorgeloos genieten en geen zorgen meer rond een te warm terras of verbranden van uw huid.  

Als u bijvoorbeeld in een appartement of flat woont, zal de temperatuur aanzienlijk stijgen als u geen maatregelen neemt tegen de zon. Een te felle zon kan vaak hinderlijk zijn tijdens bijvoorbeeld het lezen van een boek of wanneer de zon op het scherm van uw computer zit of tijdens het kijken naar uw favoriete Tv-programma. Met zonwering kan je uw terras zowel binnen als buiten koeler houden, waardoor het bijgevolg veel draaglijker wordt om buiten te vertoeven. 

Buitenzonwering en binnenzonwering met een duurzame kwaliteit 

Wanneer u overweegt een zonwering aan te schaffen, wilt u daar natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. Met onze zonwering kunt u ervoor zorgen dat u producten van hoge kwaliteit krijgt. Duurzaam aluminium en zeer sterke materialen zorgen voor een langere levensduur. 

Of u nu op zoek bent naar geschikte rolluiken, rolgordijnen, zonnescreens, jaloezieën of zonneluifels, op alle buitenzonwering die wij leveren geven wij 5 jaar garantie. Daarnaast meten en plaatsen wij alle zonwering op professionele wijze. Duurzame kwaliteit voor zonwering is onze norm. 

Advies voor zonwering 

Voordat u een afspraak wil inplannen voor zonwering in uw woning, wilt u misschien eerst meer weten over de verschillende soorten zonwering die wij aanbieden. Omdat er veel mogelijkheden zijn, kunt u bij ons een afspraak inplannen om gedetailleerde informatie te bekomen. Op deze manier kunt u bepalen welke modellen het beste bij uw situatie en voorkeuren passen. 

Heeft u vragen of heeft u deskundig advies nodig? We helpen u graag verder. 

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor een zonwering!
Onze realisaties bekijken? Volg ons nu ook op Facebook!

Vorig bericht Volgend bericht