Skip to main content

Het bijzondere van een overkapping is dat deze het verschil tussen binnen en buiten verkleint. Als u onder de terrasoverkapping zit, blijft u droog en bent u niet meer binnen. Maar helemaal buiten bent u ook niet, want u hebt reeds een dak boven uw hoofd.

Met een overkapping creëert u aan de achterzijde van de woning een prettige ruimte om te leven en blijft u ook genieten van het zicht op de tuin en behoudt u toch een gevoel van buiten zijn. 

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor een terrasoverkapping

Terrasoverkappingen brengen meer plezier tot leven 

Juist doordat u in het voor- en najaar meer tijd op het terras doorbrengt, kunt u langer buiten op het terras genieten, waardoor de overkapping méér plezier in uw leven zal brengen. U kunt ongestoord eten, gasten ontvangen en barbecueën op het overdekte terras zonder een onverwachte bui te ervaren. Omdat u op deze manier dus meer ruimte kunt krijgen, zien onze klanten terrasoverkappingen doorgaans als een goede investering die de waarde van uw woning aanzienlijk kan verhogen. 

U kunt het hele jaar door genieten van de terrasoverkapping 

Doordat overkappingen u beschermen tegen neerslag en als tussen uw huis en tuin zorgen voor extra ruimte, kunt u er eigenlijk het hele jaar door van genieten. Zowel in de herfst als in de vroege lente met dagen waarop het nog fris en wisselvallig kan zijn, kunt u reeds genieten op uw terras. 

Als u een feest in de tuin houdt, hoeft u zich geen zorgen meer te maken moest het weer veranderen, u kunt de meubels voor de tuin dus gewoon laten staan in plaats van u te haasten en snel op te ruimen. Als u glazen schuifwanden gebruikt, dan kunt u het terras voorzien van meer warmte en kunt u ook in de winter, gebruik maken van uw overdekte terras. 

Een kort overzicht van onze terrasoverkappingen 

Om u te laten weten welke soorten overkappingen u bij ons kunt kopen, volgt hier een beknopt overzicht van de soorten terrasoverkappingen

V905-Iseo overkapping: terrasoverkapping met minimalistische stijl, duurzaam materiaal en modern uiterlijk. Alleen geschikt voor dakpanelen in polycarbonaat. 

V908-Ledro overkapping: stijlvolle, moderne terrasoverkapping. De plaat aan de bovenkant is gemaakt van polycarbonaat of veiligheidsglas. 

V910-Garda overkapping: terrasoverkapping met eersteklas kwaliteit en design. U kunt hier ook kiezen voor polycarbonaat of glazen dakpanelen als vulling voor het dak. 

V916-Como overkapping: een vrijstaande terrasoverkapping. Dakpanelen van polycarbonaat of glas. 

V918-Purbeck overkappingterrasoverkapping met Victoriaanse stijl en met een prachtige afwerking tot in de kleinste details. Rustieke decoraties in klassieke stijl. Bovenplaat van polycarbonaat of veiligheidsglas. 

V920-Riva overkapping: terrasoverkapping met luxueus en een stijlvol design en uiterlijk, deze overkapping heeft verder ook een solide structuur. Aluminium overkapping met glazen dakpaneel. Het licht is aangenaam en de mate van isolatie is hoog. 

Cruciale kwaliteit en duurzaamheid

De duurzaamheid en hoge kwaliteit van een overkapping staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom geven we op alle zonwering 5 jaar garantie vanuit de fabriek. Daarnaast biedt een overkapping ook diverse mogelijkheden om uit te breiden zoals: 

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor een overkapping! We zetten alle mogelijkheden graag voor u op een rijtje.
Onze realisaties bekijken? Volg ons nu ook op Facebook!

Vorig bericht Volgend bericht