Skip to main content

Het bijzondere van een overkapping is dat deze het verschil tussen binnen en buiten verkleint. Als u onder de terrasoverkapping zit, blijft u droog en bent u niet meer binnen. Maar helemaal buiten bent u ook niet, want u hebt reeds een dak boven uw hoofd.

Met een overkapping creëert u aan de achterzijde van de woning een prettige leefruimte en geniet u van het uitzicht op de tuin en behoudt u toch een buitengevoel. 

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor een terrasoverkapping

Terrasoverkappingen brengen meer plezier tot leven 

Juist doordat u in het voor- en najaar meer tijd op het terras doorbrengt, kunt u langer buiten op het terras genieten, waardoor de overkapping méér plezier in uw leven zal brengen. U kunt ongestoord eten, gasten ontvangen en barbecueën op het overdekte terras zonder een onverwachte regenbui te ervaren. Omdat u op deze manier meer woonruimte kunt krijgen, worden onze terrasoverkappingen doorgaans gezien als een goede investering die de waarde van uw woning aanzienlijk kan verhogen. 

U kunt het hele jaar door genieten van de terrasoverkapping 

Doordat overkappingen u beschermen tegen neerslag en als tussen uw huis en tuin zorgen voor extra leefruimte, kunt u er eigenlijk het hele jaar door van genieten. Zowel in de herfst als in de vroege lente met dagen waarop het nog fris en wisselvallig kan zijn, kunt u reeds genieten op uw terras. 

Als u een tuinfeest houdt, hoeft u zich geen zorgen meer te maken moest het weer veranderen, u kunt het tuinmeubilair gewoon laten staan in plaats van u te haasten en snel op te ruimen. Als u glazen schuifwanden gebruikt, dan kunt u het terras voorzien van meer warmte en kunt u ook in de winter, gebruik maken van uw overdekte terras. 

Een kort overzicht van onze terrasoverkappingen 

Om u te laten weten welke soorten overkappingen u bij ons kunt kopen, volgt hier een beknopt overzicht van de soorten terrasoverkappingen

V905-Iseo overkapping: terrasoverkapping met minimalistische stijl, duurzaam materiaal en modern uiterlijk. Alleen geschikt voor dakpanelen in polycarbonaat. 

V908-Ledro overkapping: stijlvolle, moderne terrasoverkapping. De bovenplaat is gemaakt van polycarbonaat of gelaagd veiligheidsglas. 

V910-Garda overkapping: terrasoverkapping met eersteklas kwaliteit en design. U kunt hier ook kiezen voor polycarbonaat of glazen dakpanelen als dakvulling. 

V916-Como overkapping: een vrijstaande terrasoverkapping. Dakpanelen van polycarbonaat of glas. 

V918-Purbeck overkappingterrasoverkapping met Victoriaanse stijl en met een prachtige afwerking tot in de kleinste details. Rustieke decoraties in klassieke stijl. Bovenplaat van polycarbonaat of gelaagd veiligheidsglas. 

V920-Riva overkapping: terrasoverkapping met luxueus en een stijlvol design en uiterlijk, een solide structuur. Aluminium overkapping met glazen dakpaneel. Het licht is aangenaam en de mate van isolatie is hoog. 

Cruciale kwaliteit en duurzaamheid

De duurzaamheid en hoge kwaliteit van een overkapping staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom geven we op alle zonweringen 5 jaar fabrieksgarantie. Daarnaast biedt een overkapping ook diverse uitbreidingsmogelijkheden zoals: 

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor een overkapping! We zetten alle mogelijkheden graag voor u op een rijtje. 

Vorig bericht Volgend bericht