Skip to main content

Onbezorgd genieten op uw overdekte terras, wie wil dat nou niet? Ontspan onder een lamellendak, want deze terrasoverkapping met lamellen kan op dit gebied volledig aan al uw verwachtingen voldoen. Bij regen blijft u altijd droog, en in de zon kunt u de lamellen eveneens overal openen en sluiten. Op deze manier kunt u dus meer tijd doorbrengen op het terras dankzij onze lamellen overkapping

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor een lamellendak

Leef comfortabel onder een lamellen overkapping 

Wordt het warme weer u na een drukke dag wat te veel? Op het lamellendak kunt u het licht van de zon tot een minimum beperken, terwijl de kantelbare lamellen ook voor de nodige ventilatie kunnen zorgen. 

Wilt u ook volop genieten van de eerste zon tijdens de lente? Dan biedt een lamellendak zeker de beste uitkomst. Door de lamellen van de lamellen overkapping volledig te openen, profiteert u bovendien van elke straal van de zon. Met terrasoverkappingen creëert u het perfecte klimaat voor jezelf. Kortom, onder de overkapping met luiken kunt u dus langer genieten van het buitenleven

Drie montagetypes voor lamellen overkappingen 

Voor lamellendaken kunt u kiezen uit 3 verschillende manieren van monteren. Een vrij lamellendak steunt op 4 palen. Als het lamellendak breder is, dan zijn er 6 palen. Het lamellendak kan je verder ook overal in de tuin plaatsen en de afvoer van het water verloopt via 1 of meerdere staanders. 

Bij montage aan de gevel dient één zijde van het lamellendak zich tegenover de gevel te bevinden. Aan de kant van de gevel zetten we geen staanders. De afwatering vindt plaats via andere staanders. Ook bij dit type installatie kan je het water perfect laten afvoeren. 

De derde mogelijkheid is om het lamellendak op het bestaande gebouw te plaatsen. Als integratie of opbouw voeren we dit type lamellendaken uit zonder staanders. 

Het lamellendak met een afwerking tot in de puntjes 

Kiest u voor een overkapping met lamellen, dan werken we alles tot in de puntjes af. Door gebruik te maken van het V870-Arezzo lamellendak, zijn er geen schroeven zichtbaar aan de buitenkant door gebruik te maken van een blinde assemblage. Ook de bediening kunnen we volledig verbergen in de balk. Hierdoor steken geen lelijke bediening strips boven het lamellendak uit. 

Daarnaast is het systeem van de afvoer ook volledig geïntegreerd. De elektrische fluisterstille motor kan de lamellen kantelen tot in een volledig gesloten stand. Door deze volledige kanteling van de lamellen dringt er bijgevolg geen water binnen. Wilt u toch geen zicht van buitenaf, dan kunt u ook de zijkanten sluiten. Ritsscreens kun je eveneens perfect integreren. 

Bij het type V880-Rapallo is het lamellendak niet alleen kantelbaar, maar ook verschuifbaar. Het slimme systeem van scharnieren van deze lamellen is gemaakt van kwalitatief aluminium en functioneert naar behoren. 

Daarnaast biedt dit type lamellendak ook de mogelijkheid voor geïntegreerde ritsscreens of zonnescreens, wat bijgevolg zorgt voor extra privacy en meer beschutting. We kunnen ook zorgen voor geïntegreerde verlichting. Esthetisch gezien behoort een Verano lamellendak tot een klasse apart, de strakke vorm en de mooie afwerking vormen een passend geheel. 

Mogelijkheden uitbreiding lamellendak

Er zijn meer mogelijkheden om de ultieme buitenbeleving aan te bieden. Ons lamellendak kan je ook op de volgende manieren uitbreiden: 

Bent u geïnteresseerd in lamellendaken? Vraag dan een afspraak aan voor een bezoek in onze toonzaal. Of professioneel advies nodig over lamellendaken of andere soorten buitenzonwering? Neem dan contact met ons op. 

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor een lamellendak!
Onze realisaties bekijken? Volg ons nu ook op Facebook!

 

Vorig bericht Volgend bericht