Skip to main content

Niet voor niets voorzie steeds meer mensen woningen van zonwering. De uitschuifbare rolluiken zijn geschikt voor alle soorten ramen en blokkeren alle licht in gesloten toestand. De structuur van de rolluik is niet alleen sterk, maar ook door een speciale techniek kan een buitenstaander de lamellen van het rolluik niet zomaar optillen. Met behulp van rolluiken verkleinen we zo de kans op inbraak. 

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor een rolluik

Rolluiken laten u beter slapen 

Over het algemeen zorgt het gebruik van een rolluik ervoor dat u beter slaapt. In de zomer is het vroeg klaar, maar als de rolluiken dicht blijven, dan zal u veel beter kunnen uitslapen. Als u eens wilt uitslapen, dan is een rolluik echt geweldig. 

Rolluiken zijn ook een uitstekende oplossing voor mensen die tijdens de nacht werken en overdag moeten slapen. Rolluiken maken uw slaapkamer helemaal donker, zodat u op elk moment van de dag kunt slapen. Ook het feit dat de luiken minder geluid doorlaten, bevordert de slaap.  

Een rolluik zorgt voor een lager energieverbruik 

Het thermische isolatie-effect van rolluiken kan het verbruik van energie serieus verminderen. In de winter verliest uw huis veel minder warmte, terwijl het in de zomer langer koel blijft. Met behulp van rolluiken kunt u niet alleen comfortabeler wonen door een prettige omgeving om te leven te creëren, maar u kunt eveneens op kosten voor energie besparen. 

Voorzetrolluiken zijn de meest populaire rolluiken 

Tot nu toe zijn onze voorzetrolluiken de meest populaire rolluiken. Dit type rolluik installeren we aan de buitenkant van de gevel . Als de rolluiken volledig open zijn, zitten ze in de behuizing. Voorzetrolluiken zijn zeer geschikt voor bestaande bouw en deze maken we op maat

Welke kleur kiest u voor de rolluiken? 

Smaken verschillen ook bij rolluiken . Een belangrijk gegeven is dat rolluiken beschikbaar zijn in meerdere kleuren. U kiest natuurlijk de meest geschikte kleur in functie van de kleuren van uw huis. De meest verkochte kleuren voor een rolluik zijn bijvoorbeeld: wit, grijs, bruin, ivoor, grijs en antraciet. Om een beter zicht te hebben op de opties rond kleuren, kunt u het beste een afspraak inplannen om onze stalen te komen bekijken. 

Met een rolluik kiest u voor duurzaamheid 

Naast het verlagen van de kosten op energie, kiest u ook voor een ecologische belegging. De profielen van onze rolluiken zijn gemaakt van hoogwaardig gerecycled aluminium en zijn gecertificeerd door AluEco. Ook garanderen we de kwaliteit van de rolluiken en geven we bovendien 5 jaar garantie vanuit de fabriek.

Interesse in ons gamma? Vraag dan een afspraak aan voor een bezoek in de showroom. 

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor een rolluik!
Onze realisaties bekijken? Volg ons nu ook op Facebook!

Vorig bericht Volgend bericht