Skip to main content

In vergelijking met traditionele garagedeuren hebben sectionale poorten veel voordelen. Bij het openen en sluiten van de sectionaalpoort schuiven de onderling verbonden horizontale panelen strak langs de muur of het plafond. Doordat de sectionaalpoort een kleine ruimte inneemt, kunt u de ruimte ook optimaal gaan benutten. In de garage parkeert u niet alleen tot tegen de scheidingsdeur, maar er is eveneens voldoende ruimte langs de straatkant of aan de zijde van de oprit. 

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor een sectionaalpoort

Sectionaaldeuren bieden de nodige veiligheid en comfort 

Wanneer u naar huis gaat, kunt u met één druk op de knop automatisch de sectionaalpoort openen, zodat u zonder vertraging de garage inrijdt. Dit is zeker de meest comfortabele optie. 

Bovendien staan auto's in een sectionaalpoort altijd veilig en droog. Een auto gaat zo langer mee en heeft bovendien geen last van het veranderende weer. Ruiten van uw auto zullen niet meer condenseren en in de winter zal u eveneens tijd besparen omdat u niet zal hoeven te krabben. U kunt de auto starten en daarna direct vertrekken naar uw werk. 

Naast kwaliteit zorgen onze sectionaalpoorten ook voor de beste veiligheid en het nodige comfort. Onze garagedeuren zijn rondom voorzien van duurzame strippen om de garage perfect af te sluiten. 

Twee veren voor sectionaalpoorten 

Bij sectionaalpoorten heeft u de keuze uit twee soorten veren. De trekveer wordt in de verticale rail geplaatst en is daardoor bijna onzichtbaar. Dit maakt uw sectionaalpoort luxueuzer. Uw sectionale poort kan ook worden uitgerust met twee torsieveren. 

In combinatie met een elektrische deuropener kunt u deze garagedeuren in elke positie openen. De sectionaalpoort is veilig gesloten doordat de geleider van de deuropener ook de garagedeur kan beveiligen tegen het openen. Bij de plaatsing van deze veren moet u wel rekening houden met voldoende ruimte voor de installatie. 

Sectionaalpoort beschikbaar op maat 

Omdat geen huis hetzelfde is, kan onze sectionaalpoort opgemeten worden. In overleg met een van onze ervaren medewerkers zullen wij ons best doen om aan uw wensen te voldoen. Naast de breedte en hoogte voor de sectionaalpoort kunt u ook kiezen voor horizontale of verticale panelen. 

Daarnaast hebben onze sectionaalpoorten een hoge isolerende waarde. Uw ruimte behoudt de juiste temperatuur in de winter en voelt koel aan in de zomer. Het enige wat u nog hoeft te doen, is de juiste kleur en bediening voor de garagedeur bepalen. Om ongelukken te voorkomen zijn al onze combideuren ook voorzien van beveiliging tegen zowel geknelde vingers als ook tegen veerbreuk. 

Andere opties voor sectionaalpoorten 

Voor sectionale poorten kunt u uit 9 verschillende types panelen kiezen. Er is veel keuze tussen horizontale en verticale profielen, hetzelfde geldt natuurlijk ook voor sectionaalpoorten met vlakke panelen. Naast meerdere kleuren kunt u ook vierkante, rechthoekige of ronde venstertjes in de deur van de garage laten monteren. Ook willen we u graag kennis laten maken met de verschillende mogelijkheden qua bediening die sectionaalpoorten hebben. 

Overweeg kwaliteit bij de aanschaf van garagedeuren 

Let bij het kopen van sectionaalpoorten vooral op de kwaliteit. Elektrische garagedeuren dienen bij voorkeur lang mee te gaan. Onze sectionaalpoorten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Daarom geven wij een volledige garantie vanuit de fabriek van 2 jaar of zelfs 5 jaar op de panelen. Meer weten over onze sectionaalpoorten? Vraag deskundig advies aan Zonbreker! 

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor een sectionaalpoort

Vorig bericht Volgend bericht