Skip to main content

Als de temperatuur hoog is, dan vormt een ritsscreen een goede oplossing. Hier hebben heel wat mensen last van, vooral tijdens de zomer. Vooral als er veel licht van de zon door de ramen naar binnen valt, is het soms balen. Maar in de winter kan een lage zon ook voor problemen zorgen. Het strak gespannen screen kan het licht van de zon filteren en tevens zorgen voor een aangenaam klimaat binnen. Ritsscreens zijn relatief gezien een van de meest duurzame producten op het gebied van zonwering

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor zonnescreens

Screens met ritssluiting voor perfecte regulatie van licht en warmte

Het licht en de warmte kun je optimaal aanpassen doordat we het doek van het ritsscreen aan de zijkant bevestigen. Bij gebruik van het screen zijn er geen openingen tussen de geleider en de stof. Op deze manier krijgt ongewenst licht dus geen kans om door te dringen. Mensen zullen niet naar binnen kunnen kijken, maar het scherm behoudt wel een duidelijk zicht naar buiten.

Als het raam open staat en het screen is dicht, dan zorgt u eveneens voor een optimale ventilatie zodat insecten niet kunnen kruipen of naar binnen kunnen vliegen. Daarom kan het ritsscreen ook perfect onder een terrasoverkapping of een lamellendak functioneren, waarbij u ook hier de mate van licht en warmte zelf kunt regelen. 

Een ritsscreen zorgt voor meer privacy 

Het scherm filtert niet alleen het licht tijdens de dag op een prettige manier, maar ook de privacy kunnen we garanderen, doordat mensen van buiten niet naar binnen kunnen kijken. Of u nu bijvoorbeeld wat tijd op de hometrainer doorbrengt, schildert of andere dingen doet die u niet wilt zien, het zip screen zal u laten genieten van een ongestoorde ruimte. 

Met het ritsscreen bent u echter niet geïsoleerd van de buitenwereld en kunt u alles observeren wat er buiten gebeurt. Het licht tijdens de dag is natuurlijk ook goed voor onze gezondheid, maar een teveel aan licht van de zon kan je door middel van het ritsscreen volledig weg filteren. 

Het ritsscreen is nagenoeg onopvallend waardoor uw huis er chiquer uitziet 

Een ander voordeel van schermen is dat ze door hun eenvoud ook nauwelijks opvallen. Doordat het doek van het zip screen tussen de geleiders in elke gewenste positie te plaatsen is, en het screen in diverse maten en kleuren te gebruiken is, kan het een strak en verzorgd geheel vormen. Hierdoor ziet uw huis er chiquer uit. Het screen werkt dus niet alleen effectief, maar onze zip screens zullen eveneens een lust voor uw ogen zijn. 

Gebruik onze screens onder alle weersomstandigheden 

Welk type ritsscreen u bij ons bestelt, hangt natuurlijk af van uw persoonlijke situatie. Onze screens bieden in ieder geval ongetwijfeld een hogere veiligheid, omdat ze bestand zijn tegen alle types weer. 

Het V599 zip screen heeft een certificaat level 4 van TüV voor winddichtheid, dus het zip screen zal zelfs bij een kleine storm niet beschadigd raken. Het V550-ritsscreen kan zelfs windniveau 6 doorstaan. Het maakt dus niet uit met wat voor weer u te maken hebt, onze screens zijn veilig en betrouwbaar. Uit onderzoek blijkt ook dat dit type zonwering helpt om energie te besparen. 

Meer weten over onze ritsscreens? 

Qua zonwering is een ritsscreen een waardevolle investering en levert deze een belangrijke bijdrage aan uw dagelijks of wekelijks moment op terras. Meer informatie? Plan gerust een afspraak met ons in! 

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor screens!
Onze realisaties bekijken? Volg ons nu ook op Facebook!

Vorig bericht Volgend bericht