Skip to main content

Het is geen geheim, onder een lamellendak geniet u gewoon nog meer van uw terras. Het is er dan ook heerlijk vertoeven, maar wat als de zon te fel en te warm voor u is? Door een lamellendak kunt u ook genieten in de schaduw en daar zal u blij van worden. Het mooie van een lamellendak is dat u er zeker van kunt zijn dat het licht van de zon het terras binnendringt. Door schaduw toe te voegen zoals u het wenst, kunt u bijgevolg het beste klimaat voor uzelf creëren. 

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor een lamellendak

Hoe werkt een lamellendak? 

Het lamellendak is een bijzondere terrasoverkapping. U kunt ze perfect verstellen door de geïntegreerde lamellen geruisloos te openen en te sluiten. Bij warm weer en sterk licht van de zon kunt u het lamellendak ook helemaal sluiten. Bij de eerste stralen van de zon in het voorjaar kunt u het lamellendak eveneens helemaal openzetten. Heeft u te maken met wisselend weer en af en toe zon? Dan kunt u het lamellendak naar wens in een andere stand zetten. Dankzij deze optie krijgt u het nooit te koud of te warm en kunt u dus onder ideale omstandigheden genieten van het terras. 

U brengt meer tijd door onder een lamellen overkapping 

Meer gezelligheid op het terras onder het lamellendak zal er ook voor zorgen dat u hier meer tijd zult doorbrengen. Of het nu regenachtig weer is of zonnig is, u kunt altijd op het terras vertoeven. Je terras met een lamellendak zal voortaan de ideale plek zijn voor bijeenkomsten met bijvoorbeeld familie of vrienden. U zit altijd buiten en u geniet van bescherming tegen het weer. Uit onderzoek van onze klanten blijkt dat mensen meer tijd onder een lamellendak doorbrengen dan onder een normaal zonnescherm. Onze klanten geven ook vaak aan dat een lamellen overkapping hun gevoel op terras nog intenser maakt. Gewoon zalig genieten van het buitenleven. 

Lamellendak met schuin dak of schuifdak 

Komt u naar ons voor een lamellen overkapping, dan kunt u bij ons kiezen voor een kantelbaar dak of een schuifdak. 

Het lamellendak V870-Arezzo is voorzien van lamellen die tot 145 graden kantelbaar zijn. De kanteling wordt aangedreven door een stille motor. In gesloten toestand is er een spatwaterdicht dak. 

Bij het V880-Rapallo lamellendak kunt u de lamellen niet alleen kantelen, maar ook openschuiven. Het dak openen, sluiten of kantelen verloopt ook hier vrijwel geruisloos met behulp van de motor. In gesloten toestand is het dak volledig spatwaterdicht. Voor de tweede variant kunt u er eveneens voor kiezen om een het lamellendak voor te bereiden voor geïntegreerde ritsscreens. Hierdoor creëert u bijgevolg meer beschutting en privacy voor jezelf. 

Een lamellen overkapping in verschillende kleuren 

Het uiterlijk van een lamellendak hangt voor een groot deel af van de kleur van het profiel. Hoewel wit, zwart en antraciet de meest populaire kleuren voor profielen zijn, kunt u elke gewenste kleur kiezen. Voor een realistische en mooiere weergave van de kleur kunt u bij ons altijd stalen opvragen. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze lamellendaken. Maak dan gerust een afspraak met ons. 

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor een lamellendak!
Onze realisaties bekijken? Volg ons nu ook op Facebook!

Vorig bericht Volgend bericht