Skip to main content

De afgelopen jaren is de populariteit van screens enorm toegenomen. Het ritsscreen kan niet alleen het licht van de zon in huis filteren, maar kan eveneens uw huis koel houden. Zeer geschikt voor gebruik in een hete zomer zonder dat u in het donker hoeft te zitten. 

Overweegt u een (nieuwe) zonwering aan te schaffen? Bedenk dan dat het ritsscreen zeker de nodige voordelen met zich kan meebrengen. 

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor een ritsscreen

Er zijn twee soorten screens beschikbaar 

Als u een screen wilt kopen, kunt u kiezen uit twee verschillende soorten. Het doek van het standaard screen kan fladderen met de wind omdat ze niet in de geleider blijven steken. Als u daarentegen kiest voor een zeer populair ritsscreen, dan is deze winddicht. Het doek van dit ritsscreen zit in de geleiders waardoor dit type screen uitermate geschikt is als hor. Het is een multifunctionele zonwering die u tevens kan gebruiken als insectennet en beschermt tegen de wind. 

Hoe werkt het zip screen in de praktijk? 

Het ritsscreen gebruiken we in principe om te voorkomen dat het licht van de zon uw huis binnendringt. Net als bij rolluiken zijn aan beide zijden van het raam rails geïnstalleerd. De structuur van het zip screen schuift namelijk verticaal naar beneden tussen de 2 geleiders. Het licht en de warmte worden eruit gefilterd waardoor er zacht strooilicht in huis ontstaat. Bij gebruik van een zip screen kunnen de stralen van de zon tot 90% gereflecteerd worden, waardoor het glas niet opwarmt en de warmte eveneens buiten blijft. 

Zonwerende zip screens verhogen de mate van privacy 

Ervan uitgaande dat u overdag geen dingen van buitenaf wilt zien, zorgt het zip screen ook voor de nodige privacy. Van buitenaf is het moeilijk om naar te kijken, maar uw externe blik blijft grotendeels behouden. U kunt overdag doen wat u wilt zonder van buitenaf bekeken te worden. 

Voordelen van screens samengevat 

Bij gebruik van het ritsscreen blokkeert u het licht van de zon en wordt warmte bijgevolg niet overgedragen. 

  • Het ritsscreen is winddicht. 

  • Het screen kunt u het hele jaar door gebruiken, het kan in de zomer hoge temperaturen weren en sterk licht verhinderen en in de winter is het eveneens een hulp tegen die vervelende lage zon. 

  • Het ritsscreen laat het licht door, maar geen zicht. 

  • Het zip screen kunt u goed integreren met uw huis. 

  • Het doek is verkrijgbaar in verschillende structuren en ook in verschillende kleuren. 

  • Het zip screen is bijna altijd elektrisch wat bijgevolg zorgt voor het beste comfort. 

Verano zip screens voor alle soorten ramen 

Verano heeft veel mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld een klein raam in uw kantoor, of bent u op zoek naar zonwering voor grote schuiframen in uw woonkamer? 

Zelfs al heeft uw woning aan de zonzijde een groot glazen gedeelte, er is altijd een passende oplossing, wij kunnen tot wel 5 meter gaan! Kiest u voor een screen, dan kiest u voor een multifunctioneel product dat uiterst vriendelijk in gebruik is! Tevredenheid gegarandeerd! 

Zip screens met 5 jaar garantie

Op het duurzame Verano ritsscreen krijgt u standaard 5 jaar garantie vanuit de fabriek. Wilt u meer informatie over Verano zip screens?  

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor een zipscreen | ritsscreen

Vorig bericht Volgend bericht