Skip to main content

In onze 24-uurs economische omgeving moet het mogelijk zijn om op elk moment van de dag in slaap te vallen. Rolluiken hebben grote voordelen, ze kunnen uw ruimte helemaal donker maken. Daarnaast wilt u ongestoord in slaap kunnen vallen en wilt u geen last hebben van nachtlawaai

Rolluiken zijn een ideale oplossing voor steeds meer gezinnen. Rolluiken zijn niet alleen erg populair als zonwering, maar hebben ook een uitstekende geluidsisolerende werking.  

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor rolluiken

Er zijn meerdere types rolluiken voor uw woning 

Veel eigenaren van huizen kiezen ervoor om meerdere rolluiken voor hun huis te kopen. Het installeren van rolluiken kan in alle ruimtes, zowel op de bovenste als de onderste verdiepingen ten goede komen. Tijdens de avonds en in de nacht is uw huis niet alleen volledig donker, maar ook veiliger door de inbraak vertragende eigenschappen van rolluiken. Bovendien kan een dief bij gesloten rolluiken niet goed beoordelen of u al dan niet thuis bent. 

Daarnaast voelen de meeste mensen zich overdag erg op hun gemak, vooral tijdens het warme weer wanneer uw huis koel blijft en de zon niet kan doordringen. In de winter kunnen rolluiken uw woning beter beschermen tegen de kou en de warmte beter vasthouden

Ervaar het gemak van elektrische zonwering 

Naast handmatige zonwering kunt u ook kiezen voor elektrische rolluiken. De benodigde buismotor is in de muur gemonteerd en de rolluikdeur is te bedienen met een schakelaar. Er zijn verschillende domotica-systemen waarbij u met een bediening vanop afstand of via een applicatie op uw smartphone uw rolluik kunt openen en sluiten. Ervaar ook het gemak van elektrische zonwering en informeer naar de mogelijkheden. 

Wat is een voorzetrolluik? 

Voorzetrolluiken zijn verreweg de meest gebruikte rolluiken. De voorzet rolluik installeren we buiten het huis boven het raam. In volledig geopende toestand bevindt het rolluik zich in de boven behuizing. Dit type rolluiken is erg praktisch en relatief gezien de goedkoopste optie en zeer geschikt voor bestaande bouw.  

Rolluiken op maat van de klant 

Hoewel veel huizen rolluiken hebben, is een veilige en betrouwbare installatie absoluut noodzakelijk. Sommigen van ons kunnen het natuurlijk zelf regelen, maar de meeste mensen besteden graag de plaatsing van het rolluik uit aan het verkopende bedrijf. 

Over de juiste maten van de rolluiken mogen geen misverstanden ontstaan. Laat daarom het opmeten en de installatie van rolluiken over aan degenen die het kennen, zodat we de rolluiken met de goede maten correct kunnen installeren. 

Naast een rolluik is er een ook een rolpoort 

Rolpoorten hebben dezelfde technologie als rolluiken. Rolpoorten zijn doorgaans zwaarder dan rolluiken, waardoor je ze ook als garagedeur kunt gebruiken. 

Rolpoorten gebruiken we meestal bij grote ramen en glazen deuren in winkels. Rolluiken of een rolpoort? Voor de beste keuze neemt u best contact op met ons. 

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor rolluiken!
Onze realisaties bekijken? Volg ons nu ook op Facebook!

Vorig bericht Volgend bericht