Skip to main content

Geen huis is gelijk. Daarom leveren wij ook garagedeuren op maat. Daarnaast hebben onze sectionaalpoorten trouwens 9 verschillende types panelen. Het is zeer waarschijnlijk dat een sectionaalpoort bij ons volledig aan uw wensen zal voldoen. In tegenstelling tot gewone garagedeuren wordt de parkeerplaats en of bergruimte volledig benut en straalt de woning ook gewoon meer kwaliteit uit. 

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor een sectionaalpoort

De montage van de sectionaalpoort is maatwerk 

De montage van een sectionaalpoort vereist wel het nodige maatwerk. Wij ontzorgen u graag van uw project in nieuwbouw of renovatie. Of het nu gaat om een rechthoekige opening of een ronde opening in boogvorm, wij zorgen er voor dat elke garagedeur past. 

Doordat we de Verano sectionaalpoort achter het bestaande gat van de deur monteren, is er dus geen probleem om de oude garagedeur te vervangen. Daarom is er ook geen extra uitbreekwerk vereist. Onze garagedeuren zijn speciaal vervaardigd. Voor elke specifieke situatie zorgen wij altijd voor een passende oplossing. 

De garagedeur in harmonie met uw huis 

De sectionaalpoort die wij leveren heeft absoluut een meerwaarde en kunnen we in verschillende stijlen maken. U kunt kiezen voor een klassieke look of een modern design. Het belangrijkste is dat uw garagedeur en het huis een harmonieus geheel vormen. 

9 Verschillende types panelen laten u toe om een unieke sfeer, unieke uitstraling en ook uw eigen vorm te kiezen. Naast de witte standaard kleur die aan de buitenzijde van de meeste panelen wordt gebruikt, kunt u in principe ook ieder kleur voor sectionaalpoorten bij ons bestellen. 

Wilt u een sectionaalpoort met een houten uitstraling, dan kiest u het best voor een vlak VBV-paneel. 

Welke panelen gebruiken we voor sectionaalpoorten? 

Het uiterlijk van de sectionaalpoort hangt grotendeels af van het gekozen type paneel. Hieronder volgt een overzicht van de verschillende typen panelen die u kunt kiezen voor sectionaalpoorten

sectionaalpoort, sectionale poort, sectionaalpoorten, sectionale poortensectionaalpoort, sectionale poort, sectionaalpoorten, sectionale poortensectionaalpoort, sectionale poort, sectionaalpoorten, sectionale poortensectionaalpoort, sectionale poort, sectionaalpoorten, sectionale poortensectionaalpoort, sectionale poort, sectionaalpoorten, sectionale poorten

De binnenkant van onze panelen is altijd in stucco en in de witte kleur. 

Onze garagedeuren zijn veilig en comfortabel 

Al onze sectionale poorten zijn voorzien van beveiliging tegen veerbreuk, een wettelijk vereiste eis qua veiligheid. Dit geldt niet alleen voor garagedeuren met trekveren aan beide zijden, maar ook voor sectionaalpoorten met twee torsieveren. Deuren met trekveren hangen we in een verticale rij op, waardoor deze bijgevolg bijna onzichtbaar worden. 

De wielen zorgen voor stabiliteit en soepelheid en werken bijgevolg bijna geruisloos. Het gewicht wordt opgetild door 2 torsieveren. Samen met de deuropener zorgt u ervoor dat u in elke open positie de beste deurloop krijgt. 

De 40 mm dikke dubbelwandige panelen van de sectionaalpoort zijn gevuld met schuim in polyurethaan. Deze CFK-vrije kunststof heeft een hoge thermische isolerende waarde. In de praktijk betekent dit dat uw garageruimte koel is in de zomer en warm en aangenaam in de winter. EPDM-afdichting strips compenseren namelijk het warmte- en koude verlies. 

Over op maat gemaakte sectionaalpoorten valt nog veel meer te zeggen. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden van onze sectionaalpoorten te bespreken. 

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor sectionaalpoorten

Vorig bericht Volgend bericht