Skip to main content

Qua luxe en comfort is het lamellendak veel hoger dan andere typen terrasoverkappingen. Dankzij de lamellen die verschuifbaar en kantelbaar zijn, kunt u dankzij een lamellendak zelf bepalen hoeveel licht van de zon u op het terras wilt hebben.  

De zon tijdens de ochtend en avond is vaak aangenaam, maar door de opwarming van de aarde en de warmte tijdens de zomer kan het midden op de dag te veel worden. Met deze unieke lamellen kunt u de zon binnenlaten, de zon dimmen of helemaal in de schaduw zitten. Met een lamellendak kunt u dus uw eigen klimaat regelen. 

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor een lamellendak

Een lamellen overkapping zorgt voor een goede ventilering 

Een ander mooi aspect van lamellendaken is ook dat u verstelbare lamellen kunt gebruiken om voor voldoende ventilatie te zorgen. Ervan uitgaande dat het winderig, warm en ook zonnig kan zijn, kunt u toch het lamellendak aanpassen zodat de wind onder de terrasoverkapping doorwaait en zo kunt u ontspannen blijven genieten en heerlijk blijven buiten vertoeven. Op deze manier kunt u optimaal genieten van het terras zonder dat u naar een ander deel van de tuin hoeft te verhuizen. 

Een lamellendak op maat voor de klant 

Samen met ons kunnen wij lamellendaken in elke gewenste maat voorzien. Uiteraard komen wij ook graag bij u langs en nemen uw wensen mee in de bouw. Ter plaatse kunnen we verschillende mogelijkheden bespreken en samen met u ook helpen zoeken naar de meest ideale oplossing. Uiteraard moeten we alle afmetingen zorgvuldig meten om onaangename ongelukken tijdens de installatie van het lamellendak te voorkomen. 

Kom meer te weten over onze serie lamellendaken 

Vraagt u zich af welk lamellendak het beste bij u thuis past? Kom dan gerust eens langs bij ons. Zo kunt u zich niet alleen een beter beeld vormen van het lamellendak , maar kunt u zich ook beter informeren.  Voor lamellendaken kunt u tevens de volgende extra’s voor een lamellendak overwegen. Volgens uw wensen en natuurlijk ook budget: 

Met deze extra opties voor lamellendaken kunt u elk jaar meer tijd op het terras doorbrengen. Het lamellendak is dus een geweldige investering waar u lang en vaak plezier van zult hebben. Door de speciale structuur van dit lamellendak zal deze al uw verwachtingen vervullen. 

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor een lamellendak

Vorig bericht Volgend bericht