Skip to main content

Als de zomer nadert, kunt u uzelf maar beter goed tegen de zon beschermen. Met de juiste zonwering in huis te halen kunt u uw huid beschermen tegen schadelijke ultraviolette straling veroorzaakt door de zon. Met een verandazonwering krijgt u de beste bescherming en is het beschermingseffect onder uw terrasoverkapping veel beter en zo kunt u langer buiten blijven genieten. In de zomer wordt je terras een sfeervolle plek, want onder het terras stijgt niet alleen de temperatuur langzamer, maar wordt ook de lichtintensiteit sterk verminderd. 

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor een verandazonwering

De werking van een veranda zonwering 

Zowel aan de boven- als onderkant van de terrasoverkapping kunt u een verandazonwering plaatsen. Het voordeel van een plaatsing aan de bovenkant is dat het warme zonlicht direct wordt tegengehouden voordat het je terras bereikt. Zo haalt u het meeste rendement uit zonwering. Gaat u een verandazonwering plaatsen onder de overkapping van uw terras? Zo kunt u doek het beste beschermen tegen weersinvloeden en creëert u direct meer sfeer op het terras. De verandazonwering gaat altijd van boven naar beneden open en schuift dan langs het dak van de veranda. Door de zijgeleiding van de verandazonwering wordt het doek uit de cassette gerold. De geleiders van de veranda zonwering houden het doek steeds strak en voor u het weet geniet u van de zon

De geleiders van een verandazonwering 

Het in- en uitklappen van de verandazonwering wordt gestuurd door de geleidersprofielen, waardoor het doek van de zonwering als het ware op het dak van de terrasoverkapping wordt getrokken. Dit kan elektrisch door een stille motoraandrijving, maar het kan ook handmatig. Door de speciale inrichting wordt het doek van de verandazonwering eigenlijk continu aangespannen. Doordat er nog ruimte is tussen het doek en de glazen terrasoverkapping kan er voor een goede luchtcirculatie worden gezorgd. Dit zorgt voor een aangename temperatuur. Het ontwerp van de geleiderails en andere componenten van dit type zonwering heeft zo’n goede vorm dat u het gehele systeem nauwelijks opmerkt. 

Zes verschillende types bij verandazonwering | keuze genoeg! 

U heeft de keuze uit zes verschillende soorten Verano verandazonwering. Welke zonwering past het beste op uw balkon? Het hangt natuurlijk af van uw persoonlijke voorkeuren, wensen en / of eisen voor de breedte, het oppervlak en of u dit type zonwering onder of boven de overkapping wilt plaatsen. 

Hieronder volgt een overzicht van onze verandazonweringen

  • V610-Oslo verandazonwering- montage aan de bovenkant 

  • V612-Hamar verandazonwering - montage aan de onderkant 

  • V630-Malmö verandazonwering- montage aan de bovenkant of op palen 

  • V640-Odense verandazonwering - montage aan de bovenkant of op palen 

  • V642-Tumba Pergola - montage aan de bovenkant of op palen (productontwerp Reddot Winner 2020) 

  • V650 Tallinn verandazonwering- montage aan de onderkant of op baleinen 

Behalve onze Tallinn verandazonwering (die standaard handmatig bediend wordt), zijn al onze andere verandazonweringen standaard voorzien van een elektrisch systeem. Als optie kan er gekozen worden voor een vaste schakelaar of radiobediening (behalve de pergola V642-Tumba). 

Gezondere en leefbare leefomgeving met een verandazonwering 

Hebben wij u warm gemaakt om ook te investeren in een goede verandazonwering? Wij zijn het met u eens, want wie wil er nou niet genieten van de zomer? Met dit type zonwering kunt u gemiddeld 90% tot 99% van de schadelijke Uv-stralen blokkeren. U wordt ook beschermd tegen de schittering van direct zonlicht. Wilt u meer weten over onze verandazonwering?  

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor een verandazonwering

Vorig bericht Volgend bericht