Skip to main content

Als de zomer nadert, kunt u uzelf maar beter goed tegen de zon beschermen. Met de juiste zonwering in huis te halen kunt u uw huid beschermen tegen schadelijke ultraviolette straling veroorzaakt door de zon. Met een verandazonwering krijgt u de beste bescherming en is het beschermingseffect onder uw terrasoverkapping veel beter en zo kunt u langer buiten blijven genieten. In de zomer wordt je terras een sfeervolle plek, want onder het terras stijgt niet alleen de temperatuur langzamer, maar ook vermindert de intensiteit van het licht sterk. 

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor een verandazonwering

De werking van een veranda zonwering 

Zowel aan de boven- als onderkant van de terrasoverkapping kunt u een verandazonwering plaatsen. Het voordeel van een plaatsing aan de bovenkant is dat u het warme licht van de zon direct kan tegenhouden voordat het je terras bereikt. Zo haalt u bijgevolg het meeste rendement uit zonwering. Gaat u een verandazonwering plaatsen onder de overkapping van uw terras? Zo kunt u doek het beste beschermen tegen invloeden van het weer en creëert u direct meer sfeer op het terras.

De verandazonwering gaat altijd van boven naar beneden open en schuift dan langs het dak van de veranda. Door de geleiders aan de zijkant van de verandazonwering kan het doek uit de cassette rollen. De geleiders van de veranda zonwering houden het doek steeds strak en voor u het weet geniet u van de zon

De geleiders van een verandazonwering 

Het in- en uitklappen van de verandazonwering wordt gestuurd door de profielen van de geleiders, waardoor we als het war het doek van de zonwering op het dak van de terrasoverkapping trekken. Dit kan elektrisch door een stille aandrijving van de motor, maar het kan ook handmatig.

Door de speciale inrichting spant het doek van de verandazonwering eigenlijk continu aan. Doordat er nog ruimte is tussen het doek en de glazen terrasoverkapping kunnen we eveneens voor een goede circulatie zorgen. Dit zorgt voor een aangename temperatuur. Het ontwerp van de geleiderails en andere componenten van dit type zonwering heeft zo’n goede vorm dat u het gehele systeem eigenlijk nauwelijks opmerkt. 

Zes verschillende types bij verandazonwering | keuze genoeg! 

U heeft de keuze uit zes verschillende soorten Verano verandazonwering. Welke zonwering past het beste op uw balkon? Het hangt natuurlijk af van uw persoonlijke voorkeuren, wensen en of eisen voor de breedte, het oppervlak en of u dit type zonwering onder of boven de overkapping wilt plaatsen. 

Hieronder volgt een overzicht van onze verandazonweringen

Behalve onze Tallinn verandazonwering, die je standaard handmatig bedient, zijn al onze andere verandazonweringen standaard voorzien van een elektrisch systeem. Als optie kan je kiezen voor voor een vaste schakelaar of radiobediening, behalve de pergola V642-Tumba. 

Gezondere en leefbare leefomgeving met een verandazonwering 

Hebben wij u warm gemaakt om ook te investeren in een goede verandazonwering? Wij zijn het met u eens, want wie wil er nou niet genieten van de zomer? Met dit type zonwering kunt u gemiddeld 90% tot 99% van de schadelijke Uv-stralen blokkeren. Zo ben je ook beschermd tegen de schittering van direct licht van de zon. Wilt u meer weten over onze verandazonwering?  

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor een verandazonwering

Vorig bericht Volgend bericht