Skip to main content

Met de komst van lente en zomer lonkt het buitenleven weer. Of je nu een terrasoverkapping hebt of er een overweegt, bescherming tegen de zon is een must. Ontdek de diverse opties voor buitenzonwering. In deze context belichten we verandazonwering, specifiek ontworpen voor op of onder een terrasoverkapping. Wil je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op!

Terrasoverkappingen en verandazonwering: een perfecte combinatie

Een terrasoverkapping is niet alleen een overdekte buitenruimte, maar biedt ook mogelijkheden tot uitbreiding. Denk aan glazen schuifwanden of screens. Zo creëer je niet alleen extra woonruimte, maar verhoog je ook de waarde van je huis.

Verandazonwering is een uitstekende aanvulling op je tuinoverkapping. Hiermee zit je niet alleen droog, maar blijft het ook op warme dagen aangenaam koel. Deze zonwering beschermt bovendien tegen schadelijke UV-straling, waardoor je langer comfortabel buiten kunt verblijven.

Verandazonwering voor een koel en aangenaam terras

De V610–Oslo is het meest geschikte model om op je overkapping te installeren. Hiermee zorg je ervoor dat het onder je terrasoverkapping nooit te warm wordt. Door de zonwering op je overkapping kun je licht en warmte direct weren voordat ze de overkapping bereiken. De V610-Oslo heeft bovendien een grote overspanning en is geschikt voor vrijwel alle terrasoverkappingen.

V612-Hamar: stijlvolle zonwering onder je terrasoverkapping

Voor wie zonwering wil combineren met de aankleding van de terrasoverkapping is de V612-Hamar een uitstekende keuze. Deze strak hangende zonwering volgt de helling van je dak en creëert een sfeervolle ruimte onder je terrasoverkapping. Naast de zonwerende functie, geeft deze zonwering aan de binnenkant een heel andere sfeer dan een zonwering aan de buitenkant. Dit elektrisch bedienbare systeem kleedt de ruimte onder je terrasoverkapping aan, waardoor de ruimte extra aangenaam wordt om te vertoeven.

Moeilijke keuze? Ontdek de Tumba!

De Tumba biedt een veelzijdige oplossing. Het kan zowel als zonwering bovenop een bestaande terrasoverkapping dienen, als een zelfstandige zonwering. Deze Verano zonwering heeft een elegant design en een doek dat elektrisch bediend kan worden. Het weerbestendige uni-doek van 100% high-tech polyester met rits in de zijgeleiding, in combinatie met het gepatenteerde locking mechanisme, zorgt voor een strakgespannen doek. Zelfs bij een beperkte helling voert het alle regen perfect af.

Met het doek open geniet je net zoals bij een overkapping van een aangenaam beschut plekje zonder last te hebben van de felle zon of een regenbui. Liever wat zonlicht? Met een druk op je afstandsbediening rol je het doek op en geniet je van de buitenlucht. Niet voor niets is de V642 – Tumba in 2020 bekroond met de Reddot Design Award!

Vorig bericht Terug naar overzicht