Skip to main content

Het lamellendak is de ideale oplossing voor een volledig uitgeruste terrasoverkapping. Met behulp van aluminium lamellen kunt u zelf bepalen hoeveel licht van de zon er op het terras mag komen en kunt u ook de mate van ventilatie aanpassen aan uw wensen. Doordat u de beste omgeving verkrijgt, is het bijgevolg zalig om buiten te blijven onder het lamellendak tot in de late uurtjes. Ervaar zelf de troeven van ons lamellendak

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor lamellendaken

Een lamellendak bij elk weer 

Het weer verandert voortdurend. Niet alleen verschillen de seizoenen van elkaar, maar de zon en wolken wisselen elkaar overdag ook vaak af. Tijdens de ochtend en in de avond voelt het erg fris aan; op de middag wordt het erg heet. Het weer kan ook plotseling omslaan, waardoor buien kunnen ontstaan. Hoe het weer zich ook ontwikkelt, het lamellendak kan voor elk weer een oplossing bieden. 

Wilt u volop genieten van de zon? Dan kunt u de lamellen van het lamellendak volledig openen. Is het te warm? Dan kunt u de lamellen van het lamellen dak weer in de juiste stand zetten om het licht van de zon te filteren en de mate van de ventilatie zelf te bepalen. Gaat het echter regenen, dan is de terrasoverkapping in gesloten toestand ook volledig spatwaterdicht

Naast kantelbare lamellen heeft u ook een lamellendak met lamellen die kunnen kantelen en eveneens verschuiven. In de volledig open stand geniet u dus van veel licht van de zon. 

Gewoonweg zalig genieten onder een lamellen overkapping 

Het grootste voordeel van het lamellendak is dat u langer en intenser zal genieten van uw terras. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld met vrienden en familie aan wilt schuiven voor bijvoorbeeld een barbecue of voor bijvoorbeeld een stevig feestje. Doordat u eigenlijk onder elk type weer buiten kunt zitten, kunt u dankzij een lamellendak dus ongestoord de tijd doorbrengen en ook rustig blijven waar u bent. 

De praktijk leert dat mensen meer tijd onder lamellendaken doorbrengen dan op gewone terrasoverkappingenElektrische bediening en een stijlvol design voor het lamellendak zorgen voor extra veel plezier. 

Wonen onder een lamellendak 

Steeds meer mensen hebben door middel van lamellendaken extra ruimte voor zichzelf gecreëerd, waar mensen het hele jaar door op hun terras kunnen. 

De mogelijkheden om het jezelf naar uw zin te maken zijn groot. Met ingebouwde verlichting, extra schuifwanden en glaswanden en verwarming brengt u gemakkelijk de hele avond door op het terras. Met een lamellendak zal u dus veel minder binnen vertoeven dan normaal. Vertoeven onder een lamellendak zal u bijgevolg het ultieme terrasgevoel geven, waar u jaar na jaar van kunt blijven genieten. 

Kies bij het kopen van een overkapping met lamellen voor kwaliteit 

Let bij het kopen van een lamellendak extra op de kwaliteit. Het dak van aluminium lamellen overkappingen is duurzaam en ook vriendelijk in onderhoud. Bovendien dien je de aluminium structuur van de afdekking van de lamellen met de nodige zorg te installeren. U kunt bij ons eveneens kiezen uit verschillende kleuren

Hulp nodig bij het installeren van het lamellendak? 

Ons V880 Rapallo-lamellendak en ons V870 Arezzo lamellendak zullen u bevallen. Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van het lamellendak? Besteed het dan uit en laat het ons op een professionele manier doen. Daarnaast krijgt u op al onze buitenzonwering 5 jaar garantie vanuit de fabriek

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor lamellendaken

Vorig bericht Volgend bericht