Skip to main content

Windschermen maken een einde aan de frisse wind. Als er in het voor- en najaar zon is, kunt u ook buiten heerlijk ontspannen. Het windscherm zorgt ervoor dat uw terras comfortabeler aanvoelt en houdt de wind op een afstand. Met windschermen kunt u langer buiten genieten en uw gasten zullen er dol op zijn. Het windscherm moet sterk en duurzaam zijn, en we maken graag een onderscheid tussen een vast windscherm en een beweegbaar windscherm

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor windschermen

Met een windscherm kunt u zowel in de zon als in de wind vertoeven 

Zou het niet fijn zijn om volop te genieten van de vroege zon in de lente? Met behulp van het windscherm creëert u al snel een windstille plek op het terras, waardoor u lang kunt genieten van het mooie weer, zodat u niet binnen hoeft te zitten. Zelfs in de herfst, als het waait, geeft een windscherm de beste bescherming tegen de wind en kunt u tot lang in het najaar genieten van het zonnige weer. 

Windschermen zorgen voor extra sfeer 

Vooral voor terrassen bewijzen windschermen hun meerwaarde. Zo kan een vast windscherm met een elegant design zorgen voor een stijlvolle uitstraling en het nodige comfort. Het windscherm geeft extra sfeer aan uw terras, waardoor u en uw gasten heerlijk uit de wind kunnen ontspannen. Bovendien kan het windscherm uw gevoel van privacy versterken en u zal zich meteen nog meer kunnen ontspannen. 

Verplaatsbare of vaste windschermen? 

U dient ook of beslissen of u meer gemak zult hebben met een mobiel windscherm of een vast windscherm. Het windscherm komt met wieltjes en is dus verrijdbaar, waardoor u het windscherm kunt verplaatsen. Dit is erg handig als de wind uit een onverwachte hoek komt. 

Aan de andere kant zijn vaste windschermen echt wel verankerd, ze worden meestal samengesteld uit glazen schermen omlijst door een solide aluminium structuur. Woont u bijvoorbeeld aan zee of een plaats met veel water, dan is dat ideaal omdat u vaak met wat wind te maken zal hebben.  

Een stabiel vast windscherm kan wel iets verdragen en heeft een lange levensduur waardoor u de komende jaren enorm veel plezier zult hebben aan de windschermen

Een windscherm met verticaal profiel en gehard glas 

Naast het praktische gemak kunnen vaste windschermen natuurlijk ook voor een unieke uitstraling zorgen. Met verticale aluminium profielen kiest u voor een duurzame oplossing

De strakke vorm van windschermen gecombineerd met gehard veiligheidsglas zorgt er bijgevolg voor dat het windscherm een gevoel van moderniteit en elegantie tegelijkertijd heeft. Met deze prachtige windschermen kun je de transparantie maximaliseren, zodat u ook kunt blijven genieten van de omgeving. 

Kies uit meerdere types glas voor een windscherm  

Glazen windschermen zijn er in vele soorten en maten. Voor het gemak bespreken we hier drie populaire windschermen. U kunt het verticaal windscherm volledig samenstellen, waarin u de maat, de kleur van de omtrek en het type glas kunt bepalen en de methode voor de montage als ook het aantal vlakken kunt kiezen. 

Een andere mogelijkheid voor windschermen is dat je meerdere verticale windschermen in elkaar gezet kunt zetten. Met behulp van elektrische schuifdelen bepaalt u zelf de hoogte van het glazen windscherm, maar ook de hoeveelheid lucht die via het windscherm op het terras mag komen. Of kies voor een dun windscherm. Doordat de contouren van dit soort windschermen niet erg sterk zijn, wordt uw zicht bijgevolg nauwelijks geblokkeerd

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor windschermen

Vorig bericht Volgend bericht