Skip to main content

Wie denkt dat hij of zij de zomer alleen onder de beschutting van een terras kan doorbrengen, heeft het mis. Gebruik heaters voor het terras of voeg, schuifwanden en of glaswanden toe en u kunt ook in de winter blijven genieten. 

Brengt u vakantie of vrije momenten door onder de beschutting van het terras en organiseer bijvoorbeeld een gezellige barbecue of kom samen met vrienden voor een heerlijke thee of koffie. Met overkappingen creëert u niet alleen extra comfortabele ruimte om te leven, maar ook terrasoverkappingen kunnen op deze manier voor meer levensplezier zorgen. 

Terrasoverkappingen met schuifwanden of glaswanden 

Door schuifwanden en glaswanden aan uw terrasoverkapping toe te voegen, kunt u het terras op elk moment van de dag gebruiken. 

Ook als het buiten koud is, zorgen de schuifwanden en glaswanden ervoor dat u op uw tuinterras kunt genieten van een heerlijk ontbijt in de ochtend. Ligt er veel sneeuw buiten, maar u beschikt over verwarming op het terras? Dan kunt u zelfs op een heel bijzondere manier samen kerst vieren onder de terrasoverkapping. Met bijvoorbeeld een sfeervolle verlichting en verlichte kerstboom kunt u zich helemaal onderdompelen in de gezellige kerstsfeer. 

Wilt u graag een vuurkorf gaan gebruiken? Dan schuift u de glaswand eenvoudig open of schuift u een deel van de wand open. Heeft u een lamellen overkapping als terrasoverkapping? Dan kunt u dit dak ook gedeeltelijk openen om de rook te laten ontsnappen. 

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor terrasoverkappingen

Voor elk terras is er de juiste terrasoverkapping 

Met zowel terrasoverkappingen als lamellendaken kunt u uw specifieke wensen meenemen in uw ontwerp. Eerst moet de breedte en hoogte van de zonwering worden bepaald. Om veiligheidsredenen laat u de meetresultaten het beste over aan de leverancier van terrasoverkappingen. Daarnaast kunt u kiezen voor diverse soorten daken, zoals elegante, stijlvolle of stoere designs. 

Daarnaast heeft elk type terrasoverkapping een bepaalde maximale breedte en een maximale uitval. Daarom is er voor elk type terras een passende oplossing. 

Extra opties voor verlichting kunnen ook in uw overkapping worden opgenomen. Kiest u voor verwarming en zijn de zijkanten afgesloten met schuifwanden en glaswanden, dan is er een perfect afgesloten geheel en kunt u het heerlijke terrasgevoel het ganse jaar door blijven ervaren. 

Nodig uw gasten uit onder uw terrasoverkapping 

Bent u tevreden over uw overkapping, dan kunt u ook wat vrienden en familie laten meegenieten. Als u iets te vieren heeft, of gewoon wat tijd wilt doorbrengen om te ontspannen, u wil barbecueën of spelletjes spelen, nodig dan gerust wat gasten uit op uw terras. 

Onder het lamellendak krijgt u het nooit te warm of te koud en kunt u zelf de hoeveelheid licht van de zon regelen. Met een gesloten terrasoverkapping bent u altijd droog, beschermd tegen wind en kunt u doen wat u wilt. 

Welk terrasoverkapping moet ik nu kiezen? 

Voor de beste keuze in verband met het type terrasoverkapping dat aan uw wensen kan voldoen, neemt u best contact met ons op. Naast een schat aan informatie over onze verschillende terrasoverkappingen, kunnen wij u ook adviseren en begeleiden gedurende het gehele traject van ontwerp tot plaatsing. 

Vraag hier een afspraak aan voor uitleg of vrijblijvende offerte voor terrasoverkappingen

Vorig bericht Volgend bericht