Skip to main content

Glaswanden

Glaswanden bieden bescherming tegen weer en wind, vergroot en verfraait uw leefruimte en zijn in verschillende situaties toepasbaar, denk dan aan afsluitingen voor vaste overkappingen, lamellendaken, tuinhuizen, poolhouses,..
Glaswanden zorgen ervoor dat u langer kan genieten van het buitenleven zonder belemmering van het daglicht en zijn enorm veelzijdig.

Zoals bij al de andere buitenleven producten van Verano zijn deze te verkrijgen in standaard kleuren zoals ivoor, wit of antraciet structuurlak en uiteraard in elke andere gewenste RAL-kleur.


Hieronder volgt een overzicht van de soorten glaswanden.
 

V760 Sa Caletta schuifwand
De V760 is een glazen schuifwand met veiligheidsglas en losse panelen die u kan schuiven in de positie en richting naar wens, dit zorgt voor een grote veelzijdigheid en bescherming tegen weer wind zonder het verlies van daglicht.

 

V762 Talamanca schuifwand
Deze schuifwand is voorzien van een meeneemfunctie dat ervoor zorgt dat u de schuifwand in 1 vloeiende beweging kan openen of sluiten. Een ingefreesd inox handvat is voorzien om dit nog makkelijker te maken. 
Deze is verkrijgbaar met een 3, 4 , 5 of 6-delige in of opbouwrail en voorzien van afwatering om het onderhoud ervan miniem te houden.

Als optie kan u de schuifwand nog voorzien van een cilinderslot aan de binnen- of buitenkant om een extra veiligheid van uw woning te garanderen.

 

V764 Olivera schuifwand
De Olivera is de vernieuwde versie van de 2 bovengenoemde schuifwanden, het design is verfijnd en verfraaid en is volledig moduleerbaar, elke optie zoals wandaansluitingen, handvaten, in of opbouw rails, hendels om af te sluiten enzovoort zijn apart te verkrijgen om zo tot een product te komen dat volledig naar uw wens is. Deze is eveneens uitgerust met de meeneemfunctie om de glasdelen in 1 vloeiende beweging te openenen of te sluiten.

 

V772 Moli glazen vouwwand
Een glazen vouwwand is een slimme variant van de glazen schuifwanden. Deze wordt eveneens opengeschoven naar de gewenste zijde maar heeft het voordeel dat de panelen volledig kunnen opvouwen om zo weinig mogelijk doorloopruimte te verliezen in open toestand. Door de volledige aluminium omkadering is deze vouwwand in gesloten toestand volledig wind en waterdicht en dit ook weer zonder het daglicht te belemmeren, ideaal om de slagregen en scherpe wind uit de toegepaste ruimte buiten te houden!

 

V755 Nova schuifwand
Deze schuifwand is een streling voor het oog, door de slimme vormgeving en positionering van de houten of aluminium lamellen biedt deze schuifwand meer bescherming dan men in eerste instantie zou denken bij het zien van dit fantastisch product. Hij biedt bescherming tegen de zon en warmte, wind en regen, door de losse schuivende panelen kan u er enorm veel kanten mee uit om zo het ideale gewenste comfort te verkrijgen wanneer nodig.

 

Vaste glaswand
Net zoals de andere glaswanden uit ons gamma bieden de vaste glaswanden bescherming tegen weer en wind zonder het daglicht te belemmeren. Deze zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en kunnen voor elke situatie een oplossing bieden.

 

V785 Serena
De Serena is voorzien van een volledige fijne aluminium omkadering, dit zorgt ervoor dat het design modern en strak blijft. Door zijn veelzijdigheid biedt hij een oplossing voor zowat alle toepassingen. De Serena is te verkrijgen in 3 verschillende uitvoeringen, de rechte uitvoering, als spie of als als schuine afsluitwand bijvoorbeeld aan de zijkant van een vaste terrasoverkapping. Optioneel kan men kiezen voor opaal of melkglas, altijd uitgevoerd met gelaagd veiligheidsglas, polycarbonaat platen of zelfs volkern platen om zo het zicht aan de zijde van de buren volledig te blokkeren.

 

Kenmerken

5 jaar garantie :

Ja

References

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag hier uw vrijblijvende: offerte, opmeting of advies aan

Product

Type product

Wanneer mogen wij u contacteren?

Tijdstip
Hoe heeft u ons gevonden?