Skip to main content

Windschermen

Het woord zegt het zelf, met de windschermen van Verano kan je een deel of je volledige terras afschermen van de wind. Ze vergroten het comfort zodat je vroeger en later op het jaar nog kan genieten van je terras.

 

V730 Biarritz
Dit type windscherm is een veelzijdig product en weer in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Je kan kiezen voor grote glaspartijen, tussenstijlen, melkglas of volkern platen voor het opspattend water.
Je kan ze zowel in lijn als in een rechte hoek positioneren om zo je volledige terras mee af te bakenen.

 

V745 Luderitz
Dit is een variant van de V730 Biarritz met het voordeel dat er een gemotoriseerd uitschuifbaar deel is voorzien dat je kan naar binnen kan schuiven om zo een vrij zicht naar je tuin of dergelijke te creëren en bij hevige wind terug kan openschuiven om een hogere schutting te creëren.
De bediening gebeurd elektronisch dmv een afstandsbediening of zelfs via de smarthome applicatie van Somfy.

 

SCHUTTINGEN

De aluminium schuttingen van Verano bieden de ideale oplossing als tuinafscheiding zodat jij, je familie en vriendin altijd kunnen genieten van de privacy die de schuttingen bieden. Door hun fraai en strak design verkrijg je ook nog eens een ultra moderne tuin.
Je kan zelf het design, uitvoering en frame kiezen EN ze zijn ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk, perfect om je tuin af te werken zoals je het zelf altijd hebt gewenst.

 

V720 Tarifa
De Tarifa is een volle aluminium schutting met aan 1 zijde een gladde plankenwand en aan de andere zijde uitgevoerd in een reliefvorm.
Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren met maximum afmetingen van 2000mm breed en 2125mm hoog. Rechtlijnig of in hoek te positioneren, zowel op bestaande terrassen als in losse grond d.m.v betonpoeren en inground staanders.

 

V750 Martinique
Verano heeft met dit product een heel eigen product ontworpen met een ongelofelijk fraai design.

Ze zijn ook weer te verkrijgen in verschillende uitvoeringen.

  • Vaste plankenschermen
  • Beweegbare lamelvulling
  • Glasvullingen - melkglas of helder

Deze schuttingen zijn een absolute eyecatcher om uw tuin te voorzien van privacy.

Kenmerken

5 jaar garantie :

Ja

References

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag hier uw vrijblijvende: offerte, opmeting of advies aan

Product

Type product

Wanneer mogen wij u contacteren?

Tijdstip
Hoe heeft u ons gevonden?